Alla inlägg under april 2010

Av Tesen - 22 april 2010 17:31

.. fram o tebax.. Det går fort mellan humörsvägningarna nu!! Det går så fort att jag inte själv hinner med. Dagen humör beror väl kanske på att frukosten intogs klockan 15 o inte när jag klev upp, så det blev ju några timmar försent.

Sen känns det som att ju mer jag packar desto mer kommer det fram..

En vecka kvar o det känns som inget e färdigt!! Fast jag vet att det kommer bli klart o allt kommer attt flyttas så e det ändå ett jäkla irritationsmoment att det hela jäkla tiden kommer fram nya saker o packa! Inget bli lixom klart..

På vinden e det fortfarande en massa saker som ska packas o gå igenom, i förrådet i källaren är allt kvar, sen e det dom konstigt förökande sakerna i lägenheten oxå o alla dessa jäkla kläder!! När man tror man har packat allt, då e det bara o öppna en dörrjävel så bara väller det fram mer saker o packa!! Hur jäkla mycket kläder kan man ha??? Tydligen alldels för mycket!!

Sen dessa kablar, dessa jäkla kablar! Dom går som maskar runt hela jäkla lägenheten o nu har jag packat in dom så fint bakom en massa kartongberg, så nu kommer jag aldrig o få fram dom!!!!!!! Gaaaahhh!! Galen? Svar ja!!

Nu skiter jag i det här o åker på Svea istället (för på det sättet får man så mycket gjort på hemmafronten!!!)!! Behöver lite energi från glada Kids o glada människor!!


Puss o Bläääääää

ANNONS
Av Tesen - 21 april 2010 22:22

.. lite, så där hela vägen inifrån o ut!! Hela dagen har varit  så bra, så lugn, så fin!

Dagen började med att Bästaste Linnea    satt vid köksbordet när jag klev upp! Börja morgonen med en fin vän o ett leende sätter lixom sina spår resten av dagen!

Skickade iväg Linnea på "jobbet", hoppade i mysbyxorna o begav mig till Njurunda för lite massage. En timme senare sätter jag mig lite mör men dock nöjd i bilen o åker hemåt igen.

Tjavar på en liten stund i godan ro här hemma, tar en dusch o beger mig mot Komvux (med stor ångest. Se inlägg nedan).

Möter min navigator (som det så fint heter) Jonas på Komvux. Med ett fantastiskt bemötande, ett lugn o ett leende har han nu fått mig o börja plugga!

Den 23 augusti sätter sig Tesen i skolbänken igen! Underbart!

Att sen avsluta kvällen med en massa Kids, inte bara mina utan alla Kidsen på Kvartersteatern, gör mig bara varm inombords! Dom e så fina o dom e så bra!

Jag e glad o jag e bra, tack vara alla människor runt mig! Tack för att ni finns, ALLA FINA!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 21 april 2010 12:02

För några år sedan tänkte jag börja plugga på Komvux. Gick glad i hågen ner till Af där Komvux låg då, laddad som tusan för o få lite ordning på pluggandet, träffade en människa som totalt förstörde min plan, mitt humör o mitt jag att börja plugga!! Otrevligare människa har jag inte efter det stött på.

Jag är inte dum i huvudet bara för jag inte har gått i skolan o skulle jag vara det så ska det väl för tusan isf uppmuntras när man kommer o ska börja fixa det hela, eller?? Jag måste väl nån gång få börja ordna till allt jag stälde till med i mina vilda unga år, UTAN att känna mig ännu dummare när jag går därifrån!

Iaf detta bemötande jag fick då har satt spår i mig vilket betyder att jag nu 8 år senare bävar för mitt möte med Komvux i dag!! Jag hoppas att det går bättre idag.. Jag hoppas jag träffar på en bra, trevlig människa som hellre lyfter mig än sänker mig..

Nu kanske jag iaf har vettet o modet att säga ifrån om det skulle vara en otrevlig människa igen, men det krävs inte så mycket för o få mig o inte börja plugga igen.. Det e lixom en sån skör lina jag e ute o vandrar på!!


Återkommer lite senare i afton med Komvuxresultat o bemötadeförklaringar!! Haha


Puss o Kram

Av Tesen - 20 april 2010 15:52

Tusan vad trött jag är idag..

Skulle behöva sätta mig med en massa jäkla papper, men jag orkar inte, ids inte, vill inte!! Hur lätt e det o hitta motivation o göra saker man verkligen inte vill??

Ähh jag lägger ner projektet "Vara så jäkla duktig jämt" o lägger mig o sover en stund på soffan istället!! Latmasken gjorde en attack o då e det bara o lyda!


Puss o Kram

Av Tesen - 19 april 2010 22:17

.. men bra ändå!!

Jag hade hela dagen planerad!


Jag skulle:

Ringa massa samtal o få saker förklarade för mig.

Det resulterade i:

Att jag blev ännu mer förvirrad.


Jag skulle:

Ringa Oscar o boka tid för utstädning av lägenheten.

Det resulterade i:

Oscar kom hit o öppnade alla gömmor i lägenheten o såg det totala kaoset, men tog på sig städningen ändå, ibland ska man ha tur!! Haha


Jag skulle:

Skicka lite mejl hit o dit.

Det resulterade i:

Faktiskt bra resultat!! Kors i taket.


Jag skulle:

Kånka upp däcken från källaren o  åka o få det fixat.

Det resulterade i:

Inga däck bytta utan 3 timmars "gratisjobb" på firman... Lite lurad då!! Haha!


Jag skulle:

Åka på kalas på Alnö o sen umgås med Lunnea.

Det resulterade i:

2 föreställningar på Svea 1 med Lunnea, så en av två lyckades jag iaf med!!


Det va den dan det..

Imorrn kommer jag vara ännu mer förvirrad!! Ska vara på en massa olika ställen på massa olika tider (föreläsning, sjukhuset, däckbyte o lite teater!)!! Tur man har kalendern...

Nackdelen med att vara arbetslös är att man hux flux ska vara överallt hela tiden... Men vad gör det då. det händer ju iaf nått!!!

Jag är iaf glad!! :)


Puss o Kram

Av Tesen - 19 april 2010 09:15

.. heten Lunus!!

Sagt av min kära lillebror Linus i många år, när han sprang runt i turtlesdräkt o skrek Kajatepajk! Liten har blitt stor..

Nu har min kära lillebror blitt stor o fyller 22 år idag!! Jobbar i Stockholm, har bästaste lillfisan Matilda i världen, fasters vackerbarn!!

Om Linus nu fyller 22 o jag e äldre än honom, hur gammal e inte jag då?? Jag har ju lixom fastnat på 22... Det e på sina småsyskon man märker att man bli gammal, dom o spegeln! Haha!

Världens största GRATTIS till min älskade lillebror!!

  

  


Puss o Kram

Av Tesen - 18 april 2010 21:38

.. på det mesta!

Det går över tills imorrn!

Tack o go natt!


Puss o Kram

Av Tesen - 17 april 2010 18:03

Vilka ungar!! Man blir så varm i hjärtat!! Efter allt slit o allt pyssel så bara kliver dom upp o levererar! Underbart! Så fantastiskt o se dessa små änglar på scenen o göra sina ledare sååå stolta!!

Nu vankas det premiärfest med alla grupper o alla grupppers ledare! Mysigt ska det bli!


Puss o Kram från en stolt ledare!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se