Alla inlägg under april 2010

Av Tesen - 12 april 2010 22:09

Jag har ett dilemma! Ett stor bekymmer som måste lösas.. Ett bekymmer som rör mitt väl o ve, mitt eget jag, min stora hobby, sova!!

Jag har 2 täcken, ett stort tjockt vintertäcket o ett stort mindre tjock sommartäcke. Just nu har jag vintertäcket för det måste jag ha när jag ska somna, för då e det så jäkla kallt. Men sen vaknar jag efter några timmars sömn o svettas som en dåre.. Visst det e väl bara o ta av sig täcket en stund då, men NEJ, det e fortfarande kallt i rummet, så då fryser jag..

Ja men byt till sommartäcket då, tänker ni nog, men det kan jag inte heller göra, för det e ju både för kallt när jag ska somna o när jag sover!!

Så hur ska jag lösa detta nu då??

Ska jag sova med båda täckerna i sängen o lixom varava under natten?? Fast det e en fysisk omöjlighet, då vi knappt får plats i sängen som det e nu! Det blir lite väl häftigt o blanda in ett till täcke!! Kanske får göra valet, Frun eller 2 täcken?? Fast det blir ju inte heller bra... Nån som har en bra lösning?? 

Åhhh dessa I-landsproblem...


Nä, nu ska jag nog ta o tryna ner mig i sängen o hoppas på en bra natt!! Haha!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 12 april 2010 15:42

Idag har jag spenderat 53 minuter med att titta på ett snägg (snö+ägg=snägg).

Jag o mamma satt o bevittande snäggets kamp mot solen i 53 hela minuter. Till slut gav snägget upp o tog dödshoppet från bron, även fast han hade hjälm slutade detta inte bra.. Efter 53 minuters intensiv snäggtittning va det en fasansfull avslutning!! Snägget bara försvann!! Stackars snägg!!


 

*Snägget på väg över kanten*


 

*Snäggets hårda kamp mot betongen*

 

Stackars snägg..


Puss o Snägg

ANNONS
Av Tesen - 11 april 2010 11:20

Fick världens snyggaste present av mina arbetskamrater i fredags! Presenten med stort P!! Presenten som verkligen passar mig!! Dom kommer bli så snygga på varsin sida tvn i vardagsrummet i nya lägenheten!! :)


*Kosta Boda döskalle ljushållare*

 

Så snygga!! Återigen, TACK så mycket!!


Puss o Kram

Av Tesen - 10 april 2010 20:32

Som sagt blev jag ju kidnappad igår. Världens överraskning!!

Halv fem va jag klar o infann mig på utsatt plats, för en fördrink! Sen gav vi oss iväg till bowlingen för en timmes bowling med mat efter. Riktigt najs!

Efter käket hamnade vi på ett tomt Memento, där Karolina sjöng lite karaoke!! Haha!!


  

*Karolina sjunger o jag e bara snygg!!*

 

Efter några sånger gav vi upp Memento o begav oss till Casinot.. Intressant säger jag bara! Mycket konstigt folk, bortsett från svärföräldrarna då! Haha!

Ett stort tack till Karolina, Anna, Mia, Victoria o Gulliga Gun som gav mig ett fantastiskt avslut på dessa 5 år!! Tack Brudar!!!


Efter sviterna igår har dagen bara bestått av vila o lite teater.. Längesen jag va så trött som jag har varit idag, men det va det värt!! Haha! Tokigt att man alltid måste stänga alla ställen jämt!! Måste nog ge mig en påminnelse att jag in e 20 längre... Haha!


Nu väntar vi på Bästaste Kajsa, sen blir det nog en tripp bort till teatern o titta på Fruns grupps rep!!


Puss o Kram

Av Tesen - 9 april 2010 15:38

I stor skala!! Här åker jag upp till jobbet efter ljusrepet med Kidsen, i tron att jag ska jobba till halv fem!! Klockan tre säger alla min arbetskamrater, nu åker vi.. Okej tänkte jag, jag stänger väl då!! Sen fick jag blicken med uttalandet, ALLA åker nu!! Öhh okej..

Har nu fått ordern -Duschad, snygg o va på dalgatan klockan halv fem!!!

Har ingen aning vad som kommer att hända ikväll, men det blir säkert huuur kul som helst!! Haha!


Jag har blitt såååå lurad!! Haha!


Återkommer imorrn med kvällens händelser!!


Puss o Kram

Av Tesen - 8 april 2010 17:00

Problem: Olika priroteringar i ett förhållade om olika saker!

Lösning: Ett fruktansvärt humör, en kniv, ett par skor, en drös kartonger.

Resultat: En hel drös platta kartonger som ska till återvinningen, ett fint kök o en lugn Tesen!!


Så man ska aldrig förakta lite våld när humöret är kasst, så länge det kommer till "döda" ting, alltså!!


Puss o Kram

Av Tesen - 7 april 2010 22:22

Här har jag varit uppåt o laddad, fylld med energi hela dagen! O det höll i sig!!

Jag har jobbat, varit på möte o RENAST VINDEN, eller iaf börjat.. Tack för hjälpen Monaloo, du e en pärla!!

Vi tog ett beslut idag att alla kartonger, även dom från vinden, ska in i extra sovrummet osså rensar man "på riktigt" därifrån, kartong för kartong!! Nu jäklar ska det bli ordning, på riktigt!!

Efter två timmar på vinden kom jag äntligen ner till lägenheten igen, kastade mig i en snabbdusch o nu bara tvärdog jag.. Haha! All luft gick ur mig! Tur jag får sova snart!!

Så jäkla skönt o vara igång med flyttandet!! Bara vinden e klar kan jag packa lägenheten själv om det så krävs!! Ska bli så najs o börja packa ihop o flytta!!


Nä nu blir det till o fortsätta dö i sängen tills imorrn!!


Puss o Kram

Av Tesen - 7 april 2010 13:33

Onsdag, dagen mitt i veckan. Känner en kraftig laddning av energi i kroppen!! Vilket e väldigt bra eftersom det ska börjas rensa vind idag!! Nu gäller det bara att det håller i sig resten av dagen o resten av kvällen!! Bara några timmar jobb o ett ledarmöte, sen e det röjning modell värre som ska ske!!

Vi måste på nått vis få en hel vind o inte bli större än 5 kvadrat!! Undra hur det ska gå?? Måste nog slänga o packa om väldigt mycket!!

Det behövs en ordentlig rensing.. Undra hur mycket skit man har lyckats samla på sig genom alla år??!! Ska bli väldigt intressant o se!! Haha!

Börja känna att det drar ihop sig för både flytt o premiär med Kidsen!! Så för o se det hela med arbetslösheten positivt, så e det nog tur att jag blir arbetslös!! Fast det behöver ju bara vara fram till mitten av Maj, sen e jag nog nöjd!!


Puss o KramSkaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se