Direktlänk till inlägg 25 maj 2010

Bäbisen o trädet!!

Av Tesen - 25 maj 2010 16:03

Efter massagen idag va det dax o dejta Kajsa o Leia på stan!! Efter en drös shopping blev det dax för den dagliga räkmackan o latten (gud va jobbigt det e o vara arbetslös. Haha)!! Bänkade ner Leia i stol o matade henne med räkor, helt otroligt att hon äter allt den lilla fisen! Tillslut så fick Leia tag på "trädet"!! Hon va så fantastiskt söt, så jag kunde inte låta bli o knäppa kort!


*Sötfisen!*


Sen såg hon ut så där ett bra tag! Det va nog inte så gott o äta men söt e hon!!

Vi promenerade runt ett bra tag innan vi insåg att "trädet" hade försvunnit, dock inte i bäbisen utan runtomkring i molekyler i vagnen!! :)


Nu e jag helt klar med shopping på ett tag!! Nu är det o spara pengar till BRÖLLOPSRESAN!! Måste kunna shoppa på semestern oxå!! :)


Puss o Kram 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se