Alla inlägg under maj 2010

Av Tesen - 18 maj 2010 13:46

Jag är så trött nu.. Har varit på apoteket o tokhandlat massa grejer, så nu vore det väl illa om man inte fick till bihålorna mm.. Tror det e det som gör det, tröttheten alltså! Gå o vara halvjäklig hela tiden tar på krafterna!!


Nä, nu ska jag sätta mig o vila en stund på ballisen innan Frun kommer hem.. Då ska jag leka sjuksköterska o ta hand om henne, hon e ju riktigt sjuk (jag e nog mest bara gnällig jag)!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 17 maj 2010 14:53

Igår va det dax för familjemiddag! Alla samlade o så även jag, EpilepsiFastern. Blir ju som hysterisk med kameran när dom små liven är i närheten!! Fast bara lite.. Kom ju bara hem med 114 bilder på 2 timmar.. Haha!!


Nilo!

   


Matilda!

   

Faster småhjärtan!!!  


Sen måste jag lägga in en fin bild på "plast"farfar med småhjärtarna!! Han fyller ju faktiskt år!


 

*Grattis Tommy!!*


Så dagen då..

Har sorterat ett ton med papper o skickat en drös med mejl, så nu tänkte jag faktiskt sätta mig på ballisen med boken en stund. Snart kommer Malin o hämtar mig, sen ska vi ut på teatern o hämta diverse kläder. Ikväll kommer Leialus o ska vara här medans mamma Kajsa tränar!! :) Det e tusan fullt upp hela tiden...


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 16 maj 2010 10:59

.. smyger sig sakta på! För en halvtimme sen va det strålande sol o nu är det tokgrått.. Hade ju tänkt o göra någonting idag men med solen försvinner humöret, så det blir väl bara o däcka sig i soffan med en bok. Fast det borde vara bra o "tvinga" ut sig o göra nått.. Har hamnat i nån slags meninsglöshetsmoln nu i två dagar. Kanske dax o ta sig i kragen o avleda hjärnan på nått annat!!

Ja, så får det bli!


Nä nu ska jag sätta mig på ballisen o dricka kaffe, röka o lyssna på regnet!


Puss o Kram

Av Tesen - 15 maj 2010 16:12

Igår va det dax för den stora spelkvällen grabbarna! Halv åtta ringde det på dörren o in kom dom, nästan allihopa bara Pjär som saknades!! Efter några timmar begav sig hälften hem o då dök det upp en ny liga! Så fram med spriten o vi körde shotTp, väldigt intressant!! Haha!


Bilder:

Kan bara konstatera att man behöver inte vara snygg för o ha roligt!! Haha!!


  

  


 

*Anna tog det här med "tårtbitar" lite väl bokstavligt!!! Haha*

 

Idag har det varit en helt perfekt lördag, precis som dom ska vara! Suttit ute på ballisen o läst, powernappat en stund.. Helt underbart!! Nu är det nog dax o få i sig lite mat! Sen blir det nog bara soffan med Criminal Minds tillsammans med Frun!!


Puss o Kram

Av Tesen - 14 maj 2010 18:36

.. vilken kväll det vart igår! Herregud! O vilken dag det blev idag.. Käre värld va bakis jag är!! Men men, snart kommer pojkarna o då blir det liv i luckan igen!! Tur man inte får nån rast vila!! Haha!


Nu ska det pimplas kaffe o göras ett kraftigt försök oåterkomma till livet igen!


Puss o Kram

Av Tesen - 13 maj 2010 11:11

Idag e det ju lördag, fast det e ju torsdag.. Lite lätt förvirrande! När frun e hemma då e det lördag, inte torsdag.. Nu måste jag få nån rätsida på dagen, för jag kan inte gå o vara förvirrad hela dagen!! Torsdag, torsdag, torsdag!!


Igår hade jag/vi en liten dejt med Nilofis.. Värsta storgrabben! Han har blitt hur stor som helst..


 

*Nilo i pappa Niklas knä*


Måste komma in i nån rutin igen o träffa småfisarna, för nu går det alldeles för länge mellan gångerna.. MÅSTE  träffa både Nilo o Matilda oftare! Får så ont i Fasterhjärtat när jag väl träffar dom osså känner dom inte igen mig..


Så idag lördag, nä det va ju torsdag!! Fortfarande förvirrad!!

Idag blir det lite tvättstuga, första gången i nya tvättstugan undra just hur det kommer gå??

Sen blir det kalas i Kovland. KusinAnna fyller år imorrn egentligen men nä, då har hon inte tid för oss!! ;)

Ikväll vankas det lite karaoke på Memento, dock inte för min del, men för Fruns del!! Bara hon inte vinner en tv igen.. Vi har inte plats för en till!! Här snackar vi I-landsproblem!! Haha!


Puss o Kram

Av Tesen - 12 maj 2010 09:03

Härmed döper jag dig till Fanny!! Ska sägas samtidigt som man "ser" en flaska skumpa störta mot cykeln, lite som en båtdöpning!! Jag har nu bestämt att hon ska heta Fanny! En bil som heter Fiona o en cykel som heter Fanny, kan ju inte annat än o bli perfekt! Haha!


 

*Fanny*

(ska ta en livebild på henne med den otroligt "fina" korgen på nån dag)Snart ska jag ta ut supersnabba, supersnygga Fanny ur garaget o rejsa iväg till stan för lite bankärenden o fredagsfika (jag vet att det inte är fredag, men det känns så) med Kajsa. Skulle behöva köpa lite klistermärken (o en flagga) till Fanny, så jag kan "Tesenpimpa" henne lite! Hmm tåls att funderas på hur jag vill ha henne!!


Puss o Kram

Av Tesen - 11 maj 2010 18:46

Då har man införskaffat sig en ny rallyräser   !! Nån som har ett namnförslag på HENNE???

Glad i hågen kommer jag hem ringer VaktisBackis så han kommer hit o hjälper mig o bygga ihop henne. Efter nån timme o lite svordomar mm så hade vi två (fick lov o köpa en åt Frun oxå, så nu ser vi skitdum ut när vi cyklar tillsammans!! Men vad gör det då?? Helre cyklar än träningsoveraller. Haha) fina cyklar. Ut på gården för lite intensiv provkörning!! Insåg väldigt snabbt att det e längesen jag cyklade men men det gick ju bra!!

Uppkörningen bestod av o cykla in till stan o köpa en cykelkorg!!

Uppkörningen gick utmärkt om man bortser från att FAN VAD MYCKET BILAR DET E I DEN HÄR STAN!!!! Kan iaf konstatera att jag ska hålla mig på cykelvägar o jag borde nog köpa en hjälm... Men iaf tog jag mig in till stan, shoppade en riktigt ful cykelkorg på Indiska   o satt fast den jäkeln o började resan hem.. Nu sitter jag hemma o är väldigt nöjd att jag har överlevt turerna med rallyräsern idag!! Imorrn ska jag räsra in till stan o smågreja lite, ensam, undra hur det ska gå.. Måste nog köpa en lite flagga o ha på cykeln, så folk ser mig.. Hmm, tåls att tänkas på!!


Nu måste jag springa till Mona o rädda henne, hon e tydligen under kraftig Apattack!!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se