Alla inlägg under maj 2010

Av Tesen - 4 maj 2010 21:34

... kaffe, kaffe, kaffe, har jag druckit idag, i mängder!!! Kommer nog aldrig lyckas somna..

Men det e ju gott iaf!!


Nu ska jag försöka ta hand om min kära Fru, hon ser lite lätt knäckt ut..


Puss o Kram


ANNONS
Av Tesen - 3 maj 2010 21:17

.. är över för denna gång!! O tusan vad bra det blev!

Lite missöden rörande Monaloo o en borrmaskin... Men men, sånt får man räkna med, lite spackel löser allt. Haha!! Ett STORT TACK till moster Mona som hjälp oss med allt!!


Lite bilder...

*Före*


*Efter*


*Malin är dom riktiga renoverarna behjälplig*

  

     

*Ett stadigt tag, ett hoppsan o ett (eller typ 2) hål!!!*

     


Nu blir det en dusch o en öl o bara njuta att det faktiskt e över just nu.. Kommer snart på att jag ska göra om nått annat, så det elika bra o njuta av lugnet nu!! Haha!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 3 maj 2010 08:04

Då va det morgon igen då o arbetslös som man är kan man sova hela dagen, men nä, jag e uppe jag.. Tjavar runt i tapetkaoset o inväntar att klockan blir 9 så jag kan åka till Bauhaus (för 3:e gången på 3 dagar) o byta lite tapeter! Det blev ju som en liten miss igår.. Hoppsan!

Det här med sovningen e lite fundersamt.. Har ju solen mycket tidigare i sovrummet, vilket gör att jag tror klockan e mycket mer än vad den egentligen är.. Mindre roligt i lördags när vaknade halv åtta o kunde inte somna om igen.. Tokigt!

Sen e det det här med ny lägenhet.. Det tar ett tag o bona in sig. Jag har lixom inte insett att det e här vi bor nu, jag har inte hittat min "plats" i lägenheten vilket gör mig lite lätt orolig i kroppen.. Det e nog bara o ge det några dagar, så blir det nog bra.. Annars e det väl bara o flytta igen!! Eller??!! Haha!!


Puss o Kram


Av Tesen - 2 maj 2010 14:26

Igår va vi en sväng på IKEA o shoppad lite smått o gott!! Vi köpte glasshållare   o lite annat.. Glad i hågen när vi kommer hem fyller vi dom Cola (hade inget annat hemma), ställde in dom i frysen o väntade, o väntade, o väntade.. När det va dax för lite kvällfika (kanske inte världens nyttigaste men va fan det va ju lördag) kom vi på glassarna. Sagt o gjort så plockade vi fram glassarna, tog av dom höljet o då brister min kära Fru ut i ett hysteriskt skrattanfall osså säger hon

- Det ser ju ut som nån slags sexleksak!!

Detta uttalande gör mig lite fundersam på vad som pågår i min kära Frus hjärna...


*Den påstådda "leksaken"

 

Jag har ännu inte återhämtat mig eller fått nån förklaring på Fruns uttalande än.. Så jag lever fortfarande i ovisshet! Dock e jag inte riktigt säker att jag vill veta hur hon tänker... Haha!!


Puss o Kram

Av Tesen - 1 maj 2010 09:12

.. som slutade i ordning o reda (iaf i 3 av 4 rum).


*Kaoset**Förvirringen*


*Överste Flyttpatrull*


*Lite paus i köket*


*Discodrottningen skötte stereon o underhållningen mellan varven*

 

Nu e det bara massa saker som ska köpas o ett rum kvar o sortera ut, sen e det klart!! Med alla hjälp vi fått av nära o kära, har denna flytt gått så smidigt o så bra! Återigen TACK alla som varit inblandad på ett eller annat sätt!


Nu ska jag ta o slita upp Frun från sängen, jag vill ju åka o shoppa juh!!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se