Direktlänk till inlägg 12 juni 2010

Jag är hopplös..

Av Tesen - 12 juni 2010 16:13

.. riktigt hopplös, som en groda utan ben (som min älskade Fru skulle ha sagt)! Åter hemma efter en dag på Birsta! Jag skulle INTE handla, absolut INTE!! Ändå kommer jag hem med 2 Asti Araldica, en klänning, ett par örhängen, ny ögonskugga, ny pensel o "sudd", sminkbortagningsservetter o en ansiktsmask!! Jag säger ju det HOPPLÖS!!! Men jag blir ju fin iaf!! :)

Ikväll vankas det utgång (än så länge), eller så blir vi sittandes hemma, eller så kanske nått annat händer, man vet ju aldrig!!


*Mmmm gott!! Lite jordgubbar bara så e det perfekt*

 

Den svenska sommaren e ju verkligen på plats idag med härligt regn o ruskväder, så vad kan passa bättre än o hjäpla sommaren på traven med Araldica o jordgubbar!! Hur som än haver, så taänket jag ha en väldigt trevlig kväll!!


Puss o Kram


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se