Alla inlägg under juni 2010

Av Tesen - 7 juni 2010 15:16
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Tesen - 6 juni 2010 11:31

Herregud vilken kväll det vart!! Underbart, roligt o helt fenomenalt!! Man kan ju inte annat än o konstatera (igen) att jag o Haugen vi e tusan ett oslagbart team när det väl kommer till kritan!! Underbara Haugen, min vän!!


 

*Japp, vi e lika dum som vi ser ut, men roligt har vi, vilket inte riktigt framgår av bilden. Haha!!!*


 

*Så här mycket tycker vi om Haugen o han om oss!! Haha!* 


Tack för en otroligt roligt kväll!!


Puss o Kram

Av Tesen - 5 juni 2010 19:35

.. för If´s nya reklamfilm! Jag tycker den e riktigt otäck, så otäck att det kryper i mig så fort den kommer på tv:n.. Känslan av filmen, när dom springer i skogen, gör mig livrädd.. Usch!!


Nä, nu e det dax o hoppa o partystassen o göra stan!!


Puss o Usch

Av Tesen - 4 juni 2010 17:33

Lyckades fynda en fungerande LP-spelare i mammas förråd idag + en massa skivor, så ikväll blir det vin o svensk progg för hela slanten!! Tillbaka till barndomen!!



Gamla goda Björn Afzelius o Mikael Wiehe!! Herregud vilka minnen!! På gott o ont..


Puss o Kram

Av Tesen - 3 juni 2010 09:19

Härom dagen skulle jag traska upp till mamma. Det blåste o va inte allt för varmt, så lite smågnällig va jag väl..

Kommer upp till järnvägen o ser att det e ett vägbygge på gång. Dom har stängt av vägen för bilar men man kan smita förbi gropen om man går.

Jag börjar närma mig bygget o ser en lastbil o en grävskopa, vilket betyder ett jäkla liv!! Kommer lite närmre o hör hur någon visslar! Tittar ner i denna grop o där står det en yngre kille, ensam o skottar grus. Han tittar upp, rätt på mig o ger mig ett leende o säger

-Hej!

Jag tittar tillbaka o säger

-Hej!

Sen vänder jag mig framåt igen o börjar gå, med ett leende på läpparna, bakom mig hör jag denna kille fortsätta vissla o skotta grus, ensam i en stor grop bland stora låtande maskiner...


Helt underbart!!



Puss o Kram

Av Tesen - 2 juni 2010 20:37

Jahapp då va den åttonde på plats då!! Dock ser den lite äcklig ut, men det lägger sig bara den e läkt (hoppas jag)... Typ allt som ser rött/brunt ut SKA bli grått, typ.. Eller ja, vi får väl se hur det hela slutar!! :D Jag e nöjd, tatueraren e nöjd o Frun verkar nöjd, så då e ju allt bra!!


  

Ska man va fin får man lida pin, PÅ RIKTIGT!! Haha!


Puss o Kram

Av Tesen - 2 juni 2010 13:22

Det e min Fru!! Min vackra, underbara Fru!!


 


Det bästa jag har!!


Puss o Kram

Av Tesen - 1 juni 2010 09:35

Så, imorse ringde klockan, jag hasade mig upp ur sängen, kastade mig in i duschen, sminkade mig, fixade håret, klädde på mig, kastade i mig en kopp kaffe, tvingade i mig 2 mackor, tar upp almanackan o kollar dagens schema o inser till min fasa att mötet jag har gjort mig klar inför är IMORRN, inte idag!!  

Lite förvirrad?? Svar ja!!




Eftersom jag nu fick lite tid över, så sätter jag mig o kolla igenom Taxfreekatalogen. Vi ska ju åka på bröllopsresa den 23 juni till Gran Canaria som hör till Spanien, som har Euro som valuta, vilket för mig betyder att dom e med i Eu, men ICKE!!

Detta gör nu en skillnad på:

9 liter sprit o 600 cigaretter!!

Nu hade jag iofs inte tänkt o handla för hela ransonen men det hade varit roligt o kunna köpa o "prova" lite nytt..

Hur kan Gran Canaria inte ha samma införselregler som Spanien?? Dom hör ju för tusan till samma land, eller?? Hur kan Gran Canaria inte höra till Eu men ha Euro som valuta??

Jag fattar då ingenting!! Hjälp o förklaringar mottages tacksamt!!


Puss o Kram

Skapa flashcards