Direktlänk till inlägg 11 augusti 2010

Trött, tröttare, tröttast Tesen!

Av Tesen - 11 augusti 2010 20:37

Så trött, så trött, så trött! Eftersom jag inte sover på nätterna och fyller mitt huvud med en massa nya saker 8 timmar om dagen och dessutom är rätt förkyld, så är jag så trött, så trött, så trött... Men det gör inte så mycket nu när jag inte har en Fru hemma som kan roa mig.


Jag har ju aldrig haft ett 8-17 arbete, så jag har aldrig förstått vad det egentligen innebär. Nått som kan konstateras är iaf, vart fan tar kvällarna vägen?? Tittade på klockan för en stund sen och insåg att jag har tusan missat två timmar av kvällen med att göra ingenting.. Annars när jag har gjort ingenting, så har ju fortfarande det mesta av kvällen varit kvar. Så detta är väldigt förvirrande!! Men man blir väl van detta oxå!

Har fått en väldigt fin jobbpresent av Bästaste Jennie med familj!

*Urban*

Urban står nu på skrivbordet (till mina medarbetares stora förvirring). Varje gång jag blir extra förvirrad tittar jag lite på Urban och allt bara släpper. Man kan ju lixom inte låta blir och skratta när man ser honom!! Inte nog med att han är söt han är duktig på att förvilla oxå. Skule jag bli förbannad, så är det bara och kasta honom i golvet och han börjar blinka, detta i sin tur gör ju att man kan inte vara förbannad så himla länge!! Väldigt bra anka, den där Urban!!


Har iaf väldigt roligt på nya jobbet. Det är väldigt mycket att ta in och lära sig, så lite nervös är jag över nästa vecka när jag blir ensam, men det löser sig alltid! Alla är väldigt snäll och hjälpsam och alla elever och föräldrar har stort tålamod som väntar när jag ska försöka få allt rätt!! Men detta jobbet kommer oxå bli en vana, även om det är svårt och förstå det nu!!


Idag efter jobbet tvingade jag lilla mamman och följa med mig och kolla på tapeter! Har ju tjatat om och göra en ny fondvägg i sovrummet. Hade helt snöat in mig på GRÖNT, men som vanligt när jag har bestämt mig för nått, så blir det inte så... Det blev en lila istället!! Konstigt så det kan bli!!

*Inte världens bästa bild men jag tror det blir tokbra jag!!*


Nu ska jag bara få upp dom och sen blir det väl och hålla för öronen när Frun kommer hem och ser att det INTE  är grönt... Hoppsan!! ;) Tur att det inte är så krångligt och göra om, om hon skulle bli helt förfärad!!


Nu är det nog dax och bädda ner sig och glo på tv. Förhoppningsvis får jag sova inatt! Mindre roligt och vakna vid 1 tiden av att grannen (som oxå är förkyld och snarkar som en hel skogshuggare) snarkar så jag vaknar!!


Puss o Kram

 
ANNONS
 
jennie

jennie

12 augusti 2010 09:33

vad vore ett nytt jobb utan en Urban lixom? :)

http://amfora.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se