Alla inlägg under februari 2011

Av Tesen - 18 februari 2011 18:35

.. är inte det jag och min Fru i ett nötskal??!!

Jag tror jag dör!! Malin hon håller på att bryta ihop av skratt!!

Gud va roligt!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 18 februari 2011 13:21

Fredag betyder (oftast) fredagsgodis från bästaste Peter på Baguetterian!!!

Inte nog med att dom är så snäll och förser mig med goda lunchmackor nästan varje dag, så förser dom mig med fredagsgodis, i form av väldigt goda chokladgrejer, just idag blev det ett chokladhjärta, Latte Delicato och en After Eight!! Härligt, härligt!!!


Har hittat en ny favorit bland kakdjungeln!!


Latte Delicato!!


Jag som inte ens är så himla kakig av mig, kan nog stoppa i mig hur många som helst av dessa.. Herregud va go dom är!!

Vet inte riktigt om jag ska tacka eller banna Peter.. Kan ju bli farligt det här, med gosaker varje vecka!! Haha!


Puss o KramANNONS
Av Tesen - 17 februari 2011 08:58

 • Jag blir knäpp när det ringer från okänt nummer, hemligt nummer eller bara ett nummer jag inte har inlagt!!
  Jag tror genast att typ gestapo är efter mig! När dom dessutom inte lämnar ett meddelande, då blir jag ännu mer misstänksam!! Så snälla ni, ringer ni från nått konstigt nummer, lämna meddelande så jag kan ringa upp er!!

 • Sen är det kallt här hemma! Vi som alltid har varmt och skönt hemma har nu drabbats av nån form av köldknäpp. Undra när tjälen ska gå ur parketten??!!Istället för att sätta sig på sängkanten på morgonen och ta på sig pymmen, så ålar man försiktigt ut en arm som får fiska upp alla kläder, för att sedan, under täcket, åla i sig kläderna..
  Visst är det bra att starta dagen med lite morgongympa, men hallå, så jävla alert är jag inte!!!

 • Snön då?! Ja den där jäkla snön verkar inte vilja ge med sig.. Det singlar snöflingor ute så himla fint! Det är nästan så varje flinga hånler mot mig och säger
  -Va, va det nån idé och sminka dig i morse?? VA va va!!??
  Man ser ut som en tvättbjörn varje dag man kommer på jobbet, sminket rinner, håret är helt konstigt dessutom är man helt genomfrusen! Detta även fast man pälsar på sig kläder för en antarkitskresa, mössan över ögonen, halsduken uppdragen så man ser ut som en rånare.. Inget hjälper mot dessa jäkla snöflingor!! Nä, ge mig lite sommar nu, eller iaf ett litet bevis på att det kanske ska bli vår snart...

Nu är det väl bara och pälsa på sig alla jäkla kläder och masa sig bort på jobbet..


Puss o Kram

Av Tesen - 16 februari 2011 14:04

Om man stoppar bort det vuxna förnuftiga och TITTAR PÅ DETTA , så är det ju fantastiskt roligt!!!!

Som lördagkväll på Memento i miniatyrformat!!!


Puss o Skratt

Av Tesen - 16 februari 2011 12:50

.. räcker det inte nu!! Herregud va det ska hålla på och snöa, och snöar det inte, då är det flera jäkla miljader grader kallt!!

Just nu sitter jag och tittar ut på snön.. Jag blir åksjuk!!! Skitsnö! Nu räcker det!!


Jag vill sitta på balkongen med ett glas vin, en bok, linne, shorts och bara njuta av sommarvärmen!! Men, det verkar ju väldigt långt dit!!


Sommar, sommar, sommar, kom fram nu!!!

Av Tesen - 16 februari 2011 09:02

.. med föräldrar! Dom gör allt för att skydda sitt barn, vilket jag fullt förstår, men om saken inte är så himla allvarlig och det kan vara så att det egna barnet är lika mycket skyldig (om inte skyldigast), får man då ringa och hota folk?? Får man verkligen hota andra människor hur som helst, innan man ens har alla fakta??

Litar man så fullt ut på sitt barn att man bekymrar sig inte ens och ta reda på andra fakta innan man börjar ringa och skälla, hota och gorma?? Borde man kanske ta reda på alla fakta innan man vänder upp och ner på saker?? Eller??


Ja, det här kan ju iaf bli en spännande dag!! Dock inte på ett positivt sätt...

Av Tesen - 15 februari 2011 14:04

Jag skulle inte ha klivit upp idag!! Vilken jäkla skitdag det här blev då!!!

Usch och blä, låt mig gå hem och dö en stund!!

Om måndagar inte är bra, då tisdagar tusen gånger värre!!

Gnällig, gnälligare, gnälligast, det är jag idag det! Fy, fy, fy vilken dag!!

Av Tesen - 15 februari 2011 08:58

Jag tycker verkligen om mitt jobb!! På riktigt, riktigt mycket! Jag är där jag SKA vara, jag är där det är meningen att jag SKA vara!!

Jag tycker om om komma på morgonen, en kvart för tidigt, just för att jag ska hinna hämta kaffe, kolla igenom dagen, bryta mig in i kassaskåpet, fixa iordning alla papper jag behöver. Jag tycker om och ha den kvarten, innan arbetstid, bara och komma i fas med dagen!

Men sen jag började jobba klockan 10 börjar jag ana oråd... När jag kommer 9:45, då får jag hux flux börja fixa bokningar, svara i telefonen osv, jag får helt enkelt börja jobba (inte morgonpyssla med mitt pyssel)!! Nu är det ju ett eget val av mig att komma en kvart tidigt varje dag!!

Nu har jag bestämt mig att jag ska inte komma tidigt varje dag, ja, jag ska inte komma sent heller (vilket jag ALDRIG har gjort på något arbete), utan jag ska nog komma nån minut i 10 istället..

Om man räknar ihop antalet kvartar det visar sig att jag "bjuder" mitt jobb på, så är vi uppe i 1 timme och 15 min varje vecka!! Det blir 5 timmar på en månad, vilket nästan är en hel arbetsdag för mig, nu när jag gått ner på tid..

Skulle jag kanske kunna gå hem tidigare nån dag är det ju en sak, men nu har vi ju en sorts butik, så jag kan inte gå hem tidigare än klockan 17 varje dag..Så, nu har jag fördrivit lite tid här hemma på morgonen!! Kanske det inte blir den där kvarten idag!!


Puss o Kram 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se