Alla inlägg under mars 2011

Av Tesen - 5 mars 2011 10:17

Vaknade klockan 8 i morse.. Hur roligt är det då?? En lördag, klockan 8!! Inte riktigt min stil.. Men iofs går man och lägger sig halv tio kan man väl kanske inte förvänta sig och sova fram till klockan tolv..

Men det känns som en besvikelse..

Här hade jag laddad för en dag med pyssel hela vägen fram till klockan fyra, då det vankas middag inne i stan. En dag att bara pyssla runt med mig själv, fixa naglarna, kolla kläder och lite sånt.. Men vad händer, jo jag vaknar klockan 8 och dagen är "försörd", det blev alldeles för många timmar i vaket tillstånd.. Nu har jag ju hamnat i ett slapphäng, som jag förmodligen inte kommer att ta mig ur.. Detta gör nu att jag kommer dega resten av dagen och få panik klockan tre när jag inser att jag inte har gjort nått alls!! Skulle ju vara så typiskt mig...


Puss o Häng

ANNONS
Av Tesen - 4 mars 2011 14:32

"Han ska få sendrag så han ramlar och slår sin fula näsa"

" Hoppas han bryter skidan eller ramlar"


Det är min mamma det, sportexperten, efter Northugs vinst idag!!!

Hahahahaha!! Hon är ju så ond!!   


  


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 4 mars 2011 12:02

..fredag, fredag, fredag! Det är fredag idag! Hopp och hej! Återigen en vecka som bara susat förbi!! Kanske dax och börja ha lite tråkigt så inte tiden går så fort?!!

Fredagen då? Jo, jobba, pymmen, soffan och fredagsmys med Frun!

Lördagen då? Jo, det vaknas middag på Allstar, Melodifestivalen i Gärde, utgång med "Gänget".

Söndagen då? Jo, beroende på lördages skick låter jag söndagen vara oplanerad!!

Ska man ut och fira en nybliven 18-åring finns ju risk att man tror att man är 18 år själv igen och då kan jag inte tänka mig att jag mår så bra på söndag... Haha!!


Puss o Kram

Av Tesen - 4 mars 2011 07:24

.. och har den knappt börjat än!! Känner mig nöjd, inte glad, inte lessen utan nöjd! Underbart!

Morgonrutinerna gick åt pipsvängen för Frun va uppe samtidigt, men just idag, störde det mig inte, för idag ÄR JAG NÖJD!!!!

Dagens planer snurrar i huvudet och på jobbet är det storstädning som står på schemat, men det gör inget, för idag är jag nöjd!! Man kan ha roligt med en dammsugare och några koppar kaffe!! Poppa musik som tusan och moppa golv!! Ja, saker blir inte sämre än vad man gör dom till!!


Puss o Kram

Av Tesen - 3 mars 2011 14:40

Tydligen!!!!

Som jag skrev i gårdagens inlägg om min stora planering inför naglemålning, så lyckades jag ju med nästan allt, bortsett från middagen, TRODDE JAG iaf!!!

Klev upp yrare än vanligt imorse, hasade mig till perkisen, plockade fram koppen, lyfter perkisen och inser till min stora morgonfasa att, jag hade inte alls laddat perkisen igår, jag hade bara ställt om timern (ja, jag har en timer. Ingen vill vara med mig om inte kaffet är klart när jag kliver upp).

Detta gjorde att jag fick lov och panikladda om perkisen innan jag hade vaknat till liv så pass att jag fattade att den inte va laddad redan!!!

Så i vild panik bränner jag fingrarna, skvätter ett dygns, 2 gånger kokat kaffe över hela pymmen och slaskar ner hela köket!! MEN jag klarade mig!! Jag hann inte vakna till liv så pass att jag blev förbannad!!

Det är fan inte illa!!! '


Lite impad över mig själv är jag!!


*Min bästa vän*Hopp o Hej!

Av Tesen - 2 mars 2011 18:44

Kommer hem från jobbet, förbereder hela hemmet för en kväll med naglepyssel!! Laddar perkisen till imorrn, duschar, plockar undan, plockar fram kläder, ja, allt är fixat, så det enda jag behöver göra är att sätta igång med "Projet Naglefixning". Detta tar ju ett tag att få klart eftersom det är en massa lager och färg som ska på.. Därav fixningen innan!!!

Frun jobbar sent, så det va ju lixom en sååå lämplig kväll!!

Men ja, nu till problemet!! Allt är ju fixat, ja, allt UTOM middagen..

Så nu sitter jag här som ett jäkla fån med fingrarna viftandes med nymålade naglar och SVÄLTER IHJÄL!!!!!!

Åhhh så dumt...

Hoppas Frun kommer hem snart så hon kan serva mig lite middag....


Puss o Klant

Av Tesen - 2 mars 2011 16:20

Det knastrar i mitt öra när jag tuggar... Ska det verkligen vara så?

Är det hjärnan som har börjat gett upp på riktigt och försöker komma ut, genom örat??!! Konstigt!!


Puss o Kram

Av Tesen - 2 mars 2011 09:08

.. och 1 salt pinne, vilket lyxfrukost!!

Det här med frukost är inget för mig. Jag måste vara vaken ett tag för att kunna äta. Detta gör nu att lunchen jag äter klockan 13:15 blir min frukost. Är inte det lite sent för frukost? Sen äter jag middag vid halv sex, det är lixom ingen ordning alls på mina mattider eller matvanor. Hur nyttigt är det att bara äta 2 gånger om dagen? Fast iofs så, just idag, har jag ju ätit frukost. Nu kanske en salt pinne och 2 koppar kaffe inte är så hälsosamt, men vad gör det då?!

För att få ordning på detta är ju alternativet att kliva upp tidigare just för att kunna äta fukost, men då prioriterar jag sömnen alldeles för mycket.. Hellre sova än äta!! Man blir ju inte tjock av och sova!! Haha!!Helgerna däremot är det superlyxigt och vara vaken nån timme och sen duka världen hotellfrukost. Gott som tusan!!

Synd att det görs alldeles för sällan. Det är ju alltid nått som ska göras, så det brukar inte finnas tid till frukost då heller.. Kanske dax och börja boka in frukostdejt med Frun varje lördagmorgon!!??


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se