Direktlänk till inlägg 4 april 2011

Ny vecka, nya äventyr?

Av Tesen - 4 april 2011 07:52

Ny vecka igen då! Tiden bara rusar fram.. Snart kan man sitta på ballisen med linne och en kopp kaffe!! Härligt värre!! Gjorde en grovsanering av både ballis och lägenhet igår, så nu är vi redo för sommaren!!

Ja men veckan då? Ser någolunda ut som vanligt.. Ska klippa mig idag och har en teaterdag till helgen men annars så är det nog som det brukar!!

Ska ha teaterkidsen på tisdag.. Tycker det känns fantastiskt att inte ha så där hysteriskt med grejer längre.. Gjorde nog ett rätt beslut och hoppa av sommarspelet!! Har inte riktigt bestämt mig än.

Frun däremot har hela veckan bokad, så henne ser jag nog på måndag igen.. Det är ju lite trist..


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se