Alla inlägg under april 2011

Av Tesen - 20 april 2011 08:06

Tycker det är så skönt när man vaknar lite för tidigt, så man kan tjava på en stund på morgonen.. Eftersom jag nästan har sovit mig igenom dom sista 2 dygnen, så va jag lixom färdigsoven klockan halv åtta i morse.

Bara att kliva upp och dricka kaffe och tjava på!! Härligt!!


Övrigt då?

  • Försöker hitta nån form av motivation till att sluta röka igen, typ på torsdag eller fredag.. Ska nog gå.
  • Försöker få ihop en matlista som vi ska handla. Behövs verkligen då det inte har varit en storhandlig på några månader. Det är till och med slut på pasta..
  • Försöker komma överens med jobbet.
  • Försöker komma överens med teatern.
  • Försöker komma fram till vad jag vill bli när jag blir stor, eller det vet jag ju redan och jag är redan där, men det är lite saker som felar just nu.

Om man bortser från allt det där, så känns livet faktiskt väldigt bra. Jag mår bra, jag känner mig bra. Jag har en fantastisk FRU!!   Det är ljust ute. Vinterjackan är inpackad i garderoben. Det vankas sommar!!!

Börjar känna mig oövervinnerligt igen!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 19 april 2011 09:08

Har fått en ny kommentar på mitt "bloggkrig"!! Jag trodde det va över!! Haha!

Jag förvånas fortfarande över att det är ingen som bryr sig över själva poängen i inlägget utan det är nått kommentarskrig.. LÄS HÄR!!!


Sen är jag faktiskt lite upprörd över att min morgontv inte ser ut som vanligt!! Vad har tv4 nu hittat på?? Upprörande!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 19 april 2011 08:53

Min älskade lille lillebror fyller år idag!! Den mista lillebrodern blir 23... 23!!! Herregud va gammal jag är då!! Haha!!


Grattis till världens bästa älskade lille lillebror!!!

  Inte alltid så snygg men alltid så snäll!!   


Puss o Kram 

?

Av Tesen - 18 april 2011 17:28
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Tesen - 17 april 2011 15:33

Då va man hemma igen efter några helt hysteriska dagar i Storhogna!! Vi har skrattat, sovit, spaat, ätit, skällt, skrattat lite till, myst och härjat! Fast mest skrattat!!!  


Lite bilder i en faslig oordning!!

                                       


Tack för en jättemysig helg allihopa!!


Puss o Kram

Av Tesen - 13 april 2011 08:56

Mit i veckan fast fredag än då.. Förvirrande. Åker ju bort imorrn, så jag är ledig i två dagar. Detta ställer nu till det lite, då det blir fredag i idag.. Måste komma ihåg och inte göra alla fredagssaker på jobbet bara. Kan bli lite tokigt då!!

Ja ja.. Ska iaf bli skönt med en liten minisemester, då hela livet är fullbokat nu för tiden! Skönt och åka bort och "sitta fast".

Första gången jag inte skrivit packlista flera veckor i förväg.. Intressant, jag kanske håller på att få lite ordning, eller så är det bara för att jag har total oordning.. Återstår och se vad det blir ikväll när det ska packas!! Haha!!


Puss o Kram

Av Tesen - 12 april 2011 21:08

Jag tror jag bryter ihop av skratt!! Vilken katastrofal dag!! Den har varit så otroligt dålig, så jag kan inte annat än och skratta!!

Bilen gick iaf igenom besiktningen. Det va ju trevligt.

Middagen va klar när jag kom hem från jobbet. Väldigt trevligt det med.

Men resten av dagen, kan vi skrota!

Tur det är en ny dag imorrn, så man kan göra ett nytt försök!!!


Puss o Kram

Av Tesen - 12 april 2011 08:56

Att vakna på morgonen, ta en kopp kaffe, slå på datorn, det är en bra morgon!

Jag tittar oftas på Tv4s nyhetsmorgon! Just idag så visar dom ett klipp när en av dom äter levande djur.. Typ maskar och grejer!! Jag som alltid mår illa på morgonen mår ju bara ännu mer illa nu.. Usch vad äckligt!!

Jag kan verkligen inte förstå vart intresset ligger hos folk över att äta levande djur.?! Eller är det bara så att dom har inga andra gäster att ta in i studion?! Och den stackars programledaren som måste äta dessa djur, just för att bevisa att det går.. Stackars, stackars han!!

Herregud, vilken morgonchock!! Haha!

Måste försöka släppa det här nu.. Usch och fy!


Idag vankas det besiktining av Fiona! Undra vad som är fel denna gång då??!!

Tur jag har Hamberg, så jag bara kan lämna bilen och protokollet till honom osså är det bara fixat sen, dock blir man ju lite fattigare men men vad gör man inte!!


Så för att knyta ihop detta inlägg.

Jag skulle ha behövt ätit frukost eftersom jag ska besikta Fiona på lunchen, så jag hinner inte äta nått då. Men eftersom det åts levande djur på tvn så är jag inte så jäkla sugen på frukost nu. Detta gör nu att jag får äta frukost klockan 17:20 ikväll, väldigt snabbt. För jag ska ju vara ute på teatern ikväll.

Det blir visst lite problem med födan denna dag. Känns inte som jag klarar mig fram till klockan nio ikväll utan mat!!

Lösning?


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se