Alla inlägg under april 2011

Av Tesen - 7 april 2011 20:58

.. mätt! Frun fick ett knäppryck igår och ringde till mamma och bjöd in oss på middag idag! Som vanligt blir man ju helt hysterisk och bara vräker i sig mat!!

Nu är jag så otroligt jäkla mätt så jag kommer förmodligen inte kunna ligga på rygg i sängen, för då blir trycket mot lungorna för mycket, så då kväver jag väl mig själv!!

Herregud, vad jag åt!!! Och herregud, vad jag är mätt!! Dessutom helt otroligt toktrött!!


Mamma, du måste börja laga äcklig mat! Vi har ju pratat om leverstuvning idag, det vore kanske värt ett försök, så vi inte äter ihjäl oss!!!

Tack så otroligt mycket för maten!!


Nu sängen, på sidan för att rädda mitt eget liv!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 7 april 2011 08:14

Regn idag, vilket betyder att det är bara och packa på sig regnkläderna när man cyklar bort på jobbet! Nu har jag iofs inte galonkläder, för det finns inte och få tag på i vuxenstorlekar eller jo det gör det med då inte i cykla till och från jobbetskick, utan jag har helt vanliga regnkläder! Det enda som saknas i min cykla till jobbet outfit är en sydväst. Nått som kan skydda mitt hår när jag cyklar.. Kanske ska ta och ge mig ut och leta efter en sån!!


Sen betyder regn, fukt. Och fukt betyder att det inte finns medel på denna jord att få mitt hår att vara platt! Bara jag tittar ut så säger tjoff, så ser jag ut som en okammad pälsboll. Lite som om jag skulle ha haft ett marsvin på huvudet!!

Så det spelar ingen roll hur länge jag står hemma och kammar barret, så ser jag inte klok ut när jag kommer på jobbet.

Nån som vet nån mirakelkur för fuktpäls??


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 6 april 2011 19:47

Pymmen.

En kall öl, i glas.

Rockklassiker på radion (japp jag lyssnar på radio).

Nagelmålning.


Härligt!


Några visdoms ord:

"Om du glömmer att ta på dig mössan när det är kallt ute blir du förkyld. Då blir du förkyld och då blir du hes, blir du hes så viskar du, viskar du så ljuger du, ljuger du så åker du i fängelse, åker du in i fängelse så börjar du förmodligen att knarka, knarkar du så dör du, så för fan glöm inte mössan!!"

Puss o Kram

Av Tesen - 6 april 2011 13:53

Det är så jäkla varmt på jobbet, så jag har fått slagit igång Acn. Detta gör att jag får katastrofal huvudvärk och oftast slutar det med bihåleinflammation!!

Så vad att göra?

Svettas som en gris eller ha konstant huvudvärk?

Roliga alternativ!!

Av Tesen - 6 april 2011 09:13

Sitter i soffan och dricker mitt kaffe och glor lite på nyhetsmorgon!! Mitt i allt hör jag väldens morr. Stänger av ljudet på tvn men det blir tyst, slår på ljudet igen och morret är tillbaka. Stänger av den igen och det blir tyst, slår på ljudet igen och åter är morrandet!! Efter att ha gjort detta under kanske 5 minuter fattar jag att det är min mage som morrar!!! Haha!! Undra vad det är för monster som har flyttat in i mig inatt... Haha!!


För ett år sen hade jag en vecka kvar att arbeta på det arbetet jag haft i 5 år...

För ett år sen va jag orolig, rädd och lite skakig.

Idag är jag glad, nöjd och känner mig väldigt tillfreds!! Dessutom är jag där jag ska vara!! Det ni! Skam den som ger sig!!


Puss o Kram

Av Tesen - 5 april 2011 08:29

Nu har jag världens bästa frisör, så det är inte det som är problemet!!

Varje gång jag har varit och klippt mig, så vill jag åka hem och duscha och fixa håret själv. Men så igår va jag och klippte mig och Helen plattade (japp det går att platta mitt korta hår) håret!! Kom ner på jobbet och fastnade i spegel, det såg skitsnyggt ut!!

Så imorse när klockan ringde tänkte jag att, nä fan, jag ska fixa frisyren idag!! Glad i hågen kliver jag in i badrummet, stoppar i plattången och börjar, tittar mig i spegeln och inser att det inte kommer funka... Kämpar på ett tag och sen ger jag upp!!

Gjorde som vanligt! Stoppade ner huvudet i handfatet blötte allt, i med ton med vax och kamma ner skiten, när allt har lagt sig så sprayar man som fan, då brukar det iaf hålla fram till lunch...


Så, hur gör man för att få håret att bli likadant som när man klippte sig?

Kan man använda en plattång på blött hår?

Kan man använda en plattång på hår med mojs (typ vax osv) i?

Ska man ha speciella mojsigheter när man använder en plattång?


Känns ju lite extremt och anställa Helen en halvtimme varje morgon för och fixa håret på mig...


Så snälla, tips emottages väldigt tacksamt!!!


Håret har nått det speciella mellanlängden nu. Detta lämnar två val, raka av sig skiten eller härda ut... Så inkommer det inga tips åker nog håret....


Långhårig?

     

eller

Korthårig?

     


Puss o Päls

Av Tesen - 4 april 2011 21:49

Önskar jag kunde säga det iaf.. Ingen pengaretur för min del.. Dock en härlig liten skuld, då gamla lägenheten är såld!! Men det va ju väntat så det är ju inget att gräva ner sig för!!

Nu är den iaf inlämnad och klar! Alltid lika skönt och få saker som dra sig för, gjorda!!

Det får bli en minisemester för Fruns återbäring istället!! Haha!


Har en riktigt lågdag idag... Tur jag får sova snart, så jag får vakna till en bättre lite mindre känslig dag imorrn!!


Puss o Kram

Av Tesen - 4 april 2011 07:52

Ny vecka igen då! Tiden bara rusar fram.. Snart kan man sitta på ballisen med linne och en kopp kaffe!! Härligt värre!! Gjorde en grovsanering av både ballis och lägenhet igår, så nu är vi redo för sommaren!!

Ja men veckan då? Ser någolunda ut som vanligt.. Ska klippa mig idag och har en teaterdag till helgen men annars så är det nog som det brukar!!

Ska ha teaterkidsen på tisdag.. Tycker det känns fantastiskt att inte ha så där hysteriskt med grejer längre.. Gjorde nog ett rätt beslut och hoppa av sommarspelet!! Har inte riktigt bestämt mig än.

Frun däremot har hela veckan bokad, så henne ser jag nog på måndag igen.. Det är ju lite trist..


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se