Alla inlägg under maj 2011

Av Tesen - 4 maj 2011 07:05

Tur att  jag kliver upp i tid nu för tiden! Vi har värsta byggprojektet inne på våran gård och jäklar vad det låter!! Jag som redan hör grannen när han snarkar, tänk om jag hade behövt sova i detta jäkla ljud!!!


*Smygfoto av projekt "bygga om innergården"*

 

Stora traktorer på en liten innergård. Ingen bra kombo!! Dessutom så ska dom nog börja med uteplatsen precis under våran ballis snart oxå.. Hoppas bara dom gör klart uteplatsen innan semestern..

Det är inte alla som har två innergårdar på varsin sida om lägenheten. Det måste väl vara lite ovanligt?Undra hur jag ska ta mig ut med cykeln?! 


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 3 maj 2011 12:34

Jag har ont i örat... Det gör ju jätteont! Börjar lixom i örat, sen går det ner i halsen och sen upp i ena bihålan...

Kan det vara så att det är min tur att bli sjuk, på riktigt! Har ju inte varit sjuk på över ett år, så det är väl på tiden!!

Hinner inte riktigt vara sjuk nu ju.

ANNONS
Av Tesen - 2 maj 2011 21:20

Mitt godmorgon imorse på jobbet klockan 09:45, lät ungefär så här!


Chefen 1: -Jag och chefen 2 har bestämt att du ska börja jobba heltid från och med idag.


Jag: -Okej, det blir ju bra.


Chefen 1: -Så, vart fan va du imorse klockan 8???


Det tog nån sekund innan jag såg på honom att han drev med mig. Det är ju lite svårt att veta att jag ska börja två timmar tidigare på morgonen om ingen säger nått!! Haha!! Ingen kan säga att jag inte har en rolig chef!! Hahahahahaha!!


Så nu är det väl bara och gå och lägga sig, när man hux flux måste kliva upp i tid på mornarna igen!!


Puss o Kram

Av Tesen - 2 maj 2011 09:04

Efter en helg fylld med upplevelser så blåser vi igång en ny vecka! Frun har piggnat på sig, så jag har fått sovit några nätter, så nu känns det som man övervinna världen igen!! Härligt!

2 veckor kvar till premiär och en jäkla massa pyssel som ska göras med det.

Borde ha ett möte med chefen.

Borde ta och städa till hemmet lite.

Det va väl kanske veckans "ta tag i" grejer. Inte mycket men ack så jobbiga.

Ja ja, lika bra kanske och göra allt idag/ikväll, när jag ändå har en dag jag känner mig oövervinnerlig på!! Lika bra att passa på!!*Helgens upplevelser!!*
Sen även inlägg längre ner för vidare bondeinformation!

 


*Ser ni vad Diana spänner ögonen i mig! Hon är inte lika farlig som hon ser ut!!

*Hästen heter visst Sten (tror jag). Liten och snäll, men springer fort!!*


Igår när jag skulle åka på teatermöte, så tar jag på mig jackan och inser att jag luktar bonde! De va ju lite fränt!! Dock passar det inte riktigt när man bor i stan, så jag fick lägga ut kläderna på vädring... Hoppsan!Hopp och hej!


Önskar alla en fantastisk dag!


Puss o Kram

Av Tesen - 1 maj 2011 11:03

Igår låg vi hemma i varsitt hörn i soffan och gjorde inget alls på helda dagen. När eftermiddan började närma oss, bestämde vi oss helt enkelt för att åka till Jesper och Kajsa och vålsdgästa lite!! Kom alldeles lagomt till äppelpajen!! Ibland har man tur! Haha!! Efter lite fika åkte vi upp till Sidsjön för och tittade när dom tände brasan, eller trasan som Leia sa! Lillifsan!  


*Sista aprilpuss!!  


  

*"Familjen", Bäbis med mamma, pappa, och två av tre tanter!   *    

 

Sen, efter ett tag frysandes uppe vid brasan åkte vi hem och klädde på oss lite mer sen "kidnappade" Frun mig till skogen, Påriktigtskogen eller rättare sagt Njurundaskogarna men, ja lång bort från alla asfalt va jag iaf!!

Efter en skogsdrink med päronsoda och sprit vid brasan, så bega vi oss ännu längre in i skogen! När bilen stannade, dörren öppnades insåg jag sakta, med näsan, att jag är på landet, alltså på riktigt, PÅ LANDET!! När första chocken lagt sig och orden börja infinna sig igen kunde jag inget annat än och konstatera att "värdparet" är bönder, på riktigt.

Nu när jag va i skogen med en massa djur måste jag ju ta tillfället i akt!

Detta resulterade i:

*Jag gick med hästen, Häst!*  


*Jag klappde en ko som hette Ullis*  


Missade dock och klappa hönsen och änderna.. Får samla mod och göra det nästa gång!

Men en väldigt rolig kväll med både djur och människor. Ett stort tack till Ann och Emil för ni visade mig en liten bit av en helt annan värld!!  Måste nog göras om här framöver!!   


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se