Direktlänk till inlägg 6 oktober 2011

Astor = kurrmaskinen!!

Av Tesen - 6 oktober 2011 12:11

Upp imorse och iväg till kattdoktorn! Väl innen i rummet va det dax och lyssna på hjärtat och lungorna för och kolla vad allt pip kommer ifrån!

Våran extremt knäppa katt kurrar som tusan och vetrinären kunde inte lyssna på honom. Hon plockar fram en tuss sprit för att "plåga" honom lite, så han slutar kurra, så hon kan lyssna, men vad gör lilleman då? Jo fortsätter och kurrar och stryker sig och trivs väldigt bra med livet!!   

Tillslut får hon ta Astor från rummet och gå till en sköterska så dom får "plåga" honom lite extra (utan att vi hysteriska mattar ser). Efter en stund kommer hon tillbaka med en lika glad katt som vanligt och hon hörde inget knasigt alls!

Hon tog ett blodprov oxå, som tydlgen gick jättebra och ta. Han hade tjurat lite men sen hade han låtit henne ta tassen och vinklade bort huvudet, så hon kunde ta provet!! Allt såg bra ut där oxå.

Så man skulle kunna säga att vi har fått "papper" på att han är knäpp!! Haha!

Astor får fortsätta vara knäpp och vi kan vara lugna!!   


   


Småfisarna!!   

Man är som en kärring, hispig och dan!! Haha!!


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se