Direktlänk till inlägg 7 november 2011

Varför säga nej, när man kan säga ja och se vart livet tar vägen?

Av Tesen - 7 november 2011 18:12

Jag va på en kurs för några veckor sedan. Dom som känner mig vet att jag blir, så att säga lite, "föreläsningshjärtvättad"!! Men i detta fall så va det nått väldigt intressant som fastnade!

Kvinnan som höll i kursen sa -När du i vanliga fall säger nej, oftast av ren reflex, så prova säg ja och se vad som händer!!

Sagt och gjort. Nu när det kommer tillfällen då jag verkligen känner att NÄ det där funkar inte, så säger jag JA!! Majoriteten av gångerna så löser det sig för både mig och den/det som det gäller för/om.

Sen har jag naturligtvis fått landat i att nej, det funkar inte, men då får man ju komma på en annan lösning på problemet!

Detta har gjort att det dyker upp massa nya utmaningar, äventyr, huvudbry, förvåning och glädje!


Så snälla ni, prova bara och säg JA och se vad som händer! Det mest intressanta kan hända!

Sitt inte bara i ett hörn och säg NEJ det där funkar inte eller så kan man inte göra, nä så här har vi gjort i 20 år och det går INTE och göra på något annat sätt!!

Säg ja istället och få ett mycket roligare liv!


 

 
ANNONS
 
jennie

jennie

9 november 2011 19:35

Så sant! Å dessutom är det nåt man som FÖRÄLDER ska komma ihåg, man kan slippa ganska många strider o oftast så blir det bra, bara man vågar.

http://amfora.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se