Direktlänk till inlägg 13 december 2011

Trubbel!

Av Tesen - 13 december 2011 20:30

Alltså, djuren! Katterna! Grabbarna! Ja, dom där stora levande dammtussarna som yr runt!!


Astor:
Han sover som en stock, han snarkar värre än ja jag vet inte vad, han knakar i höften när man lyfter honom, han har för trånga luftrör.

Våran lilla "skada".

Han behöver inte aktiveras så mycket eftersom han blir väldigt andfådd och blir helt knäckt. Han bara hasar ihop och flåsar som en hund. Men han är nöjd med livet, våran lilla knas.


Hans bror..


Dexter:
Han ska vara uppe på nätterna, väcka mig genom att försiktigt tugga mig på näsan när han har sovit klart, han försöker rymma så fort dörren öppnas, han måste aktiveras för att inte bli galen, han tuggar på tapeter för att reta gallfeber på oss eller för att han helt sonika är sur på oss, det är sälllan han kurrar men när han gör det, då jäklar mår han gott.

Våran lilla krigsherre. 


Nu till trubblet..

Om den ena katten MÅSTE aktiveras och den andra inte bör aktiveras, hur gör man då?
Stänger vi in Astor och härjar med Dexter då blir dom galen båda två. När leksakerna kommer fram så är det Astor som härjar lös, inte Dexter!!

Hur löser man detta?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se