Direktlänk till inlägg 21 december 2011

Luften som försvann!

Av Tesen - 21 december 2011 20:51

Imorse kom vi till jobbet allihopa, glad ihågen, pigga, uppåt och ganska så tjoandes. Sen hände nått där vid ca 9:30. Det blev nån forma av kompanijultrötthet. Inte bara jag, utan precis alla. Alla i stan och alla i Timrå oxå.. Sen bara fortsatte dagen i ett töcken. Ingen av oss orkade eller ville ta tag i nått. Alla bara gick runt och gapade och lixom bara julpös. Ganska skönt, men det blir ju dessto mer att göra dom två dagarna som är kvar.. Men men de är bara och bita ihop.


På hemmafronten kändes det som vi hade sån jäkla kolla på allt, men som vanligt blir det en hel jäkla drös med grejer som ska fixas i sista minuten. Men det blir bra, bara jag kommer ihåg och andas och slutar ha så jäkla dåligt samvete för allt. Så Tesen, sluta tänk och ryck upp dig för fan.


Vecka 50 är ju veckan som går till historien för mig i alla fall.

Min lillebror fixade körkortet och köpte bil.

Min andra lillebror förlovade sig, vilket iofs va på tiden ;) 

Min syster meddelade att jag ska bli moster!!!!

Ja herregud vilken vecka    


Nu tänkte jag bara försöka bita ihop och fixa det som ska fixas innan fredag och sen tänkte jag nog bara vila, äta och försöka ta det lugnt!! Sen är det en kortvecka och se har jag faktiskt tagit semester en vecka! Då ska jag bada med Bäbis på Himlabadet, ja några fler oxå!! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se