Direktlänk till inlägg 6 januari 2012

#jvm12

Av Tesen - 6 januari 2012 12:01

Ja dom är ju duktiga!! Småkronorna! 

MEN jag är ännu duktigare som faktiskt lyckades se majoriteten av matchen!! Gjorde en ordentlig powernap på några minuter innan matchen startade!!

Sen kan jag bara konstatera (och ja jag vet min fru resonerar inte som mig, fick jag höra efter matchens slut, för att börja muttra strax efter klockan 5 på morgonen känns ju nödvändigt) att det är roligare och se en match när det blir mål, många mål!

Men så borde det ju inte bli heller när man spelar på den nivån dessa grabbar gör, för det borde ju vara ganska jämna lag där uppe på toppen!! 

Duktiga grabbar är det iaf! Och Max, han är en väldigt fin kille!!  


Men så medlajens baksida (hua vad fyndi jag är ibland)!!

Kattkräken! Eller inte en, kattkräkET!!

Efter som dom har sovit hela natten och inte vi så börjas det helt hysteriskt tuggas på tapeter, rivas i gardiner, jamas och bli allmänt hysterisk från halv sju och framåt!! Kastar man ut dom från sovrummet och stänger dörren, så blir det ett jävla liv utanför vilket resulterar i att man blir så jävla förbannad att man tillslut släpper in dom, eller att dom helt sonika lyckas öppna dörren själva!! 


Nu ska dagens spenderas med att förhoppningsvis lyckas få till motorvärmaren i Essvik och sen ska det spaas på Himlabadet!! Lövley! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se