Alla inlägg under februari 2012

Av Tesen - 14 februari 2012 10:50

Danny (han den där lilla pojken som tror att han är jättebra på och sjunga och dansa) hade en intervju hos Malou igår. Läs Aftonbladets artikel (och jag vet att det stämmer för jag såg intervjun)!

Folk får tycka och tänka precis som dom vill men att släta över sitt uttalande med att säga

-Givetvis har jag ingenting emot homosexuella. Jag har hur många gaykompisar som helst.

Ger mig funderingen, är han kompis med folk för att dom är en gnutta homo eller är han kompis med dom för att dom är fina, bra människor?

Jag brukar oftas lära känna människor och visar dom sig sen vara lite homo, så gör väl inte det nått.

Vem vet, jag kanske är en sån där "gaykompis" som folk brukar ursäkta sig med!

ANNONS
Av Tesen - 14 februari 2012 09:16

Alla hjärtans dag!   

Den kommer jag iaf ihåg, jag som är så urusel på och komma ihåg datum... Man kanske göra kommersiella dagar av "mina" dagar, så jag kommer ihåg förlovnings och vigseldatum.. Haha!!

Jag har till och med köpt present till Frun! Inte illa för och vara jag!!


Så vad blir det för romatiskt ikväll då?

1. Vi kommer göra en sjurätters middag, sitta och titta varandra djup in ögonen, bara ägna oss åt varandra hela kvällen, titta på bilder och tänka vilket underbart liv vi har, säga att vi älskar varndra typ HELA tiden.

2. Vi kommer vi äta korv och mos till middag, dega ner oss i varsit soffhörn och glo på tv och faktiskt vara nöjda med livet!


Det kommer bli alternativ 2, för gomiddag det kan jag äta med min Fru som jag älskar varje dag hela tiden, nån annan dag när inte alla andra kommer på att dom älskar sina respektive, typ!

Det är ju mysigare och gå och käka och göra en helkväll, när man inte MÅSTE bara för att butikerna och restaurangerna vill sälja mer! Fast present vill jag ha!! Hahahaah!!


Så glad alla   :s dag på er alla!!


 

ANNONS
Av Tesen - 12 februari 2012 19:16

Det är så trist när man märker hur nått man alltid har gjort, plötsligt går sönder! Det blir trasigt och känslan kommer förmodligen inte komma tillbaka igen!!

Man har förmodligen sin del i det hela, men tillslut orkar man inte.. Man orkar inte alltid vara tyst, stå åt sidan med vad jag tycker och tänker eller som det har blivit nu, jag orkar inte ens vara trevlig!! För varför ska alltid jag vara det, varför kan man inte få tillbaka nått litet nån jävla gång! Det enda man får höra är hur jävla dum alla andra är, hur fel dom andra tycker och tänker mm, allt detta i volym som inte ens hörselkåpor råder bot på!

Att sen lägga ut en facebookstatus där det står helt klart och tydligt vad man tycker om situationen medans man är mitt i den, utan att öppna sin stora jävla käft och ta en diskussion om allt med dom berörda, är för fan bara patetiskt! Kan man jämt gapa och skrika må man väl för fan kunna ta en jävla fight nån gång!! Jävla lullull!!


Nu är det trasigt och vi får se om det går och laga!!

Av Tesen - 10 februari 2012 16:13

Ikväll finns jag inte! Jag är borta!
Hade tänkt och sova eller bada, men sen kom Sara in och jag fick dra lott och där stog det att jag skulle göra NÅTT ANNAT, så jag gör väl det då!   Så ikväll trollar jag bort mig från jordens yta och laddar inför en helg med massa gosaker inplanerade!


Så hokus pokus fillijokus, POFF, borta!!   

Av Tesen - 9 februari 2012 10:41

Ja, på riktigt så är jag en väldigt ond människa! Riktigt elak.

Eller egentligen så tycker inte jag det, men min Fru!!

Visst, jag kan väl erkänna att jag uttrycker mig lite plumt och onödigt "hårt", men jag blir så trött ibland.

Jag skulle så väldigt gärna skriva ut en diskussion jag och Frun hade igår, men det är nog så att jag blir fullkomligt lynchad om jag skriver det och eftersom jag inte orkar tjafsa så göra jag det inte..


MEN är det inte lite så att nu för tiden hittar alla på allt möjligt jävla skit och visar för "klena" svenskar på TV? Nu kallar jag inte min Fru "klen", men hon är en såndär fantastiskt godtrogen människa som lixom tror på allt hon ser! Vilket för övrigt är en helt fenomenal gåva, att inte lyckas bli förstörd och bitter av samhället, som typ mig. Så när hon ser, det hon ser, så ser hon nått underbart, stärkande och utmanande. Och jag, jag ser, att den snyftigaste av alla på castingen fick komma med i programmet, dom har säkert klämt ur den där nån extra tår för att göra bättre TV, undra hur mycket dom får för att vara med och hur många jälva program ska den där människan vara med i efter att programmet är slut?


Kan det inte lixom ta och göras nått bra på TV:n?

Skippa dessa jävla matprogram som går överallt hela tiden och inte gör nån nytta alls för man har ingen aning om att det ens fanns en krydda som hette så därför kommer jag aldrig laga den maten.

Eller alla dessa modellprogram om männsikor som aldrig ens får äta för dom måste vara så där jävla smal som ingen människa ens kan vara utan av att gå på mitten när det blåser.

Eller dessa såpor om rika kärringar som dänger sina ungar, grisiga skilsmässor, för mycket pengar och för mycket fritid..


Så, nu är jag färdiggnälld för idag! Tror jag!


Av Tesen - 7 februari 2012 08:56

I lördags vankades det gåbortmiddag hos Familjen Elf! Vi tog oss en stärkande prommis till Kajsa och sen höll vi på att frysa ihjäl så vi åkte med Kajsa och Leia bort till Elfarna!

Väl framme hos Elfarna så blev vi serverade välkomstdrink och massa småsurr.

Dagen till ära hade dom hyrt in en alldeles egen kock. Så medans vi surrade och drack välkomstdrink så påtade han på i köket. Snacka om lyxigt och kunna umgås utan att nån måste stå i köket och tjava på!!


Vi serverades hur god mat som helst. jag som inte är en "kött"människa va lite skeptisk mot varmrätten, men satan vad gott det va!


Förrätt

 


Varmrätt

 


Efterrätt

 

*Bilder helt stulna från Amfora*


Nu hade det ju varit hur lyxigt som helst och kunna skriva va det va vi åt, men eftersom jag är helt oförmögen och veta vad jag äter med fina beskrivningar, så låter jag bli. Det skulle göra alla rätterna sån orättvisa om jag skulle skriva va det va vi åt!! Haha!


Hur mysig och trevlig kväll som helst!

Av Tesen - 4 februari 2012 10:37

Jag är arg, bitter och riktigt sur på mig själv, oss, bankerna, regeringen, ja faktiskt på dom mesta som måste sätta käppar i hjulen för alla jämt!! Hur ska man lyckas få ihop 200 000 i kontantinsats till ett hus/radhus?

Det som är det riktigt pissiga, de är att får vi låna hela summan PÅ HUSET VI SKA HA så betalar vi iaf mindre än vad vi gör nu!!!!

Jävla skitregler!!! Blir förbannad för mindre.. Om man rent logiskt tänker och funderar, så vinner vi inte pengar, så kommer vi inte kunna flytta till hus förrän om ca 3 år, med lite tur!!
Så är det ju så här oxå,  måste vi bo kvar här i 3 år, då har jag gått under!! 


Fan vad trött jag blir.... 

Av Tesen - 2 februari 2012 19:34

Idag har jag hört/läst 2 saker som får mig att bli irriterad!!

1. -Det va en kille som gled av vägen men jag han inte stanna.
Sen när har man inte tid att stanna och hjälpa en människa som åker av vägen?
Skulle du vilja ha hjälp när du åkt av vägen, eller vill du bara att folk ska skita i dig och hoppas att allt gått bra?
Denna människa som sa detta tog sig själv till sanns  och åkte tillbaka och allt va bra.


2. -Det va en kille som körde om oss och åkte ner i diket längre fram.

I detta sammanhang va även ordet nöjd med.

Hur tänker man då?
Det spelar väl för fan ingen roll hur dumt andra kör, kör nån av vägen kan man väl inte vara nöjd.


Är man första bil vid en olycka SKA man:
1. Överblicka

Antal skadade? Fler risker? 

2. Prioritera

Vad måste göras förts? 

3. Varna

Se till att andra trafikanter är medvetna att det har skett en olycka. 

4. Larma 112

Antal skadade, hur skadade osv? 

5. Första hjälpen 

 

Gör så, gör rätt!!! 


För ett tag sen vägrade jag åka bil med Malin. Skulle vi nånstans så skulle jag köra. Hon va så arg, elak och aggresiv när hon körde. Klagade på allt och alla, gjorde aldrig nått fel själv, läste inte av situationer mm..Så till slut sa jag ifrån och sa att jag inte tänker åka med en trafikfara.

Efter det fick hon en tankeställare och har blivit mycket mer ödmjuk i trafiken. Man måste kommunisera med andra bilister när man är ute och kör, man måste ha ett samförstånd med andra rafikanter. Ibland kanske man får backa lite själv även fast man har rätt, bara för att undvika en olycka och vad tjänar det då och bli helt vansinnig? Skrika åt andra, peka finger genom rutan och tuta? 

Blir jag en bättre förare för att jag pekar finger, skrker och tutar på andra eller är jag en bra förare om jag håller mig ödmjuk och uppmärksam?


Det är lite som i livet. Man måste vara lite flexibel. 

Gör jag nått fel i livet vill jag kunna säga förlåt och hoppas att jag blir förlåten, kör jag bil och gör fel hoppas jag att jag  har en ödmjuk människa som kan backa upp mig och hjälpa mig istället för att peka finger, skrika och tuta åt mig!! 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se