Senaste inläggen

Av Tesen - 13 september 2011 21:30

.. men det gör inget!!

Just nu har jag fullt upp och sitta i soffan och göra inget alls med Frun och Britta!! GoGreken har hittat hem för en liten tid!   


*Den galna greken!* 


Astor han börjar komma tillbaka i rätt form efter uppeldning av tass!! Dock har han härjat så mycket att såret har gått, men det löser sig nog!!   

 

*Hur skönt kan det vara att sova???*

 


Puss o Kram 

ANNONS
Av Tesen - 11 september 2011 13:12

Astor tog en repa över den brännheta plattan på spisen i fredags! Detta har nu reulterat i 4 blåsor på vardera "tå"trampdyna.. 2 har spruckit och två är inakt!

Eftersom jag är modell hysterisk så ringde jag till Agrias jour.vet.nummet igår och vet ni vad dom gör? Jo dom stressar upp mig ännu mer. Får mig att vara världens sämsta kattmatte. Tillslut efter några minuter av ojande från den där jävla kärringen frågar jag rätt ut, -Kommer han att dö???? Då skattar hon lite lätt och säger - Nä det kommer han nog inte, men ring en vetrinär imorrn!


Idag har det blitt sår av dom spruckna blåsorna och allt ser torrt ut. Pratade med tjejen på Djuraffärn och så länge det inte är svullet och blött är det ingen fara!

Va in på apoteket och köpa en" Första hjälpen låda" för katter! Alltid bra och ha lite smågrejer hemma om nått skulle hända igen!


Om man jämför katternas fötter med våra, så är det ju nästan lika.. Jag vet hur det känns när jag har en blåsa på foten eller på handen. Jag vet att det oftast läker av sig själv, jag vet att man ska låta det va och jag vet att det gör inte så himla ont så änge man inte är där och petar!

Nu går ju iofs Astor på tassen men han verkar inte så besvärad, han leker, han äter, han går på lådan och gör både nummer 1 och nummer 2, så det borde väl inte vara allt för mycket fel på honom, eller? Iofs så har han förmodligen kräkts inatt, men han va inte i så bra skick igår...

Dock så har ju katter mycket mindre känsel än oss... Men han borde väl halta lite om han har ont??


Nä, fy fan. Måtte det här läka ihop sig bra och att Astor överlever, sen blir det och stänga in dom så fort man ska göra nått som kan vara farligt för katterna!! Så det så!


Usch fy, vilken vilken hemsk människa jag är!!

ANNONS
Av Tesen - 10 september 2011 11:52

Jahapp, vi börjar i onsdags!

Kommer på jobbet och sitter med chefen och Lena och pysslar med en massa saker. Lite konstigt att Lena va nere i stan och grejade, men hon kliver ju tidigt på mornarna, så ja ha!

Efter en stund hör vrål i dörren och där står det en kille med värsta radiogrejen på ryggen och skriker -TERESE! Jag helt livrädd och frösta tanken som slog mig va, vad har jag ställt till med nu!?

När första chocken hade lagt sig och han började prata med mig, så insåg jag att Lena hade nominerat mig till GULDkorn på Jobbet!

       

Med nomineringen:

"Jag vill nominera Terese, min klippa på
kontoret i Sundsvall!! Utan henne hade jag gett upp efter första veckan. Hon
peppar och stöttar mej jämt, även när hon skulle vara ledig på semestern!!
Alltid trevlig och glad är hon när jag får panik
:o) Så Terese på Checkers i Sundsvall är Guldet för mej!! Men även mina andra
kamrater här är ju också det"

Jag fick en jättefin blomma och 2 luncher på Lasses matstuga! Dessutom en fantastisk överraskning och en härligt minne :)


Så vidare för veckan då..

Jo direkt efter jobbet i onsdags åkte jag och Sara till Stockholm för att gå på kurs. Bodde på hotell Scandic Sergel Plaza! Kan verkligen rekomnedera detta hotell. Trevlig hjälpsam personal, fina rum, bra bar och god mat!

Och roliga rumsnummer....


Väl hemma igen så fick man ju världens välkomnande av en sjuk Fru och trötta men gosiga katter!! Lite lätt hysteriska katter ska det nog vara, för tusan, jag fick inte vara ifred.... 

   


Tur att bloggen har en "för ett år sen" på sidan.

Tydligen firar jag ch Frun 3:årig förlovningsdag idag!! Haha!

Det firar vi med att ligga i soffan och göra inget alls, precis det vi vill!!   

 


Puss o Kram 
Av Tesen - 5 september 2011 18:47

Den där första svängen som kommer. Det där första brytet. Den där första känslan av hopplöshet som alltid kommer. Alltid vid samma tidpunkt på året. Nu är den här, kaoset i mitt huvud och kaoset i kalendern. Det är inte så att jag är deppig eller har mycket att göra, utan det är ingen ordning, på nått!!  Är inte kalendern i ordning är inte huvudet i ordning, är inte huvudet i ordning är inte kalendern i ordning.. Så håller det oftast på från september till maj...

Så, vad göra då? Jo, börja sortera, från nu och framåt. Det som har varit och dom jag inte har träffat och dom jag inte har ringt, det får vara. Jag ber om ursäkt för det, men jag kan inte göra nått åt missade "möten" nu!


Det är inte så att jag har ton med saker att göra eller en massa miljarder människor jag måste träffa, utan det är med dom man oavsiktligt råkar försumma, för att kalendern har försummat huvudet. Det är dom. Dom som fastnar i mitt dåliga samvete och blir kvar.

Just nu är det en period, då minsta lilla, blir världens största.

Jag har 3 samtal jag måste ringa imorrn och jag är redan vansinnig för att jag måste ringa dom... Blir irriterad och förbannad för att saker och ting aldrig kan få flyta på! Det är alltid nått skit som måste rotas i. Jag spenderar 8 timmar om dagen med att pyssla, rodda och tänka på allt (vilket är helt fantastisk. Jag älskar mitt jobb), så när jag kommer hem och vill vila huvudet från att tänka på allt, då vill jag INTE ringa en massa jävla samtal och bli förbannad för att folk inte gör som dom ska!!


UrvräkningsVm over and out!!

Av Tesen - 5 september 2011 13:46

Ja, hoppsan, så kan det gå! Efter en fabulös kräftskiva i lördags, så är jag lite småblå och mörbultad!!

Nu är det andra gången på denna säsong jag "tippar" med cykeln.. Herregud, jag ska nog bara gå hädan efter!!

Fast jag skyller allt på trottarkanterna, i båda fallen!! Så det så!!

Tur det är vinter snart... ;)


Puss o Kram
Av Tesen - 3 september 2011 09:35

Frun: -Nä men ska jag kliva upp och göra frukost åt dig?

Jag: -Nä, då kanske jag måste slå ihjäl dig!!


Kanske ska vänta tills första koppen kaffe landar i magen först... Haha!


Puss o Kram

Av Tesen - 31 augusti 2011 19:06

Jag är nöjd! Lite trött, sliten och seg, men nöjd! Den stora frågan är om man får gå och lägga sig och sova nu? Kanske ska försöka få ner hjärtfrekvensen först, så jag inte dör i en hjärtattack i sömnen!!

Har insett lite kaos i livet är bra för "pumpen" (vem under 75 säger pumpen egentligen?), den lixom gasar iväg lite.. Problemet är bara att få ner den till normaltickning igen!

Tur att bästa Frun hade maten klar när jag kom hem idag!

Snart får vi nya cowboysardörrar till lilla sovrummet, det, kommer bli intressant!

Sen får vi väl hoppas att Kehab tar och ringer snart, så vi slipper ha diskmaskinen mitt i köket.

Sen hoppas jag att Tom hittar en hjässtrålshållare på jobbet, för våran har gått sönder..

Typiskt att allt lixom ska rasa samtidigt, sen är man väl lite dum som kommer på en massa fler saker som måste åtgärdas exakt när allt går sönder.. Ser vårat sparkonto försvinna ute i ingentinget. Men pengar är väl till för att användas?

Just ja, sen skulle vi behöva köpa nya handtag till kylen oxå, dom har ju bara varit trasiga i över ett år..  Men det känns ju så otroligt trist och lägga över 2000 spänn på nått så tråkigt som handtag...

För och se nått positivt, så tror jag att jag slipper käftis.. Verkar bara vara en blåsa.. Än så länge!


Hopp o Hej

Av Tesen - 30 augusti 2011 21:28

Har inget vettigt alls just nu! Livet bara flyter på!! Men lite kan jag nog få ihop.


1. Jävlaa tandjävel!! Måste nog ringa käftis imorrn så jag får nån ordning på allt!! Dyrt och förjävla förskräckligt!


2. Astor och Dexter har hittat hem! Lägger sig och sover hela nätterna! Gärna i ansiktet på oss!

Bildkavalkad: 

         


3. Wordfeud tar över våra liv!!

Jag är fullkomligt värdelös men jag lär mig nog fler ord som har fler än tre bokstäver nån gång!! Haha!! För och se det positivt, så är det ju tacksamt att spela mot mig, för man vinner ju jämt!! Haha!


Puss o Kram 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se