Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

Kan en människa smälta???

Av Tesen - 29 juni 2009 17:07

Den frågan måste jag bara få ställa. Det e så otroligt varmt o nej jag gnäller inte, jag bara konstaterar o undrar. Hur mycket vätska kan en människa svettas ut?? Kan man tillslut bara hamna som en torkad hög på marken, som kan blåsa bort??

Idag har jag kännt mig som en sån där "Westernboll" som sveper förbi på en ödslig gata strax innan pistolduellen börjar, precis i början när allt är så märkligt tyst, utom den där dramatiska musiken o vinet efter "Westernbollen" som sakta blåser mot horisonten.. Ungefär lika torr o fnasig som en sån boll har jag kännt mig. Har hinkat i mig vatten nu när jag kom hem, så nu börjar jag känna mig lite "gyttjg". Haha.

Snacka om meningslöst inlägg men va tusan, jag har ju inget o göra.. Tror jag ska härja upp Sälen (som har tvärsomnat i soffan) o gå in på stan o kolla tältbyggen, uteserveringar o kanske en ölkran.. Fabulöst!


Westernbollen Over and Out!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se