Direktlänk till inlägg 14 februari 2012

Every hearts day!

Av Tesen - 14 februari 2012 09:16

Alla hjärtans dag!   

Den kommer jag iaf ihåg, jag som är så urusel på och komma ihåg datum... Man kanske göra kommersiella dagar av "mina" dagar, så jag kommer ihåg förlovnings och vigseldatum.. Haha!!

Jag har till och med köpt present till Frun! Inte illa för och vara jag!!


Så vad blir det för romatiskt ikväll då?

1. Vi kommer göra en sjurätters middag, sitta och titta varandra djup in ögonen, bara ägna oss åt varandra hela kvällen, titta på bilder och tänka vilket underbart liv vi har, säga att vi älskar varndra typ HELA tiden.

2. Vi kommer vi äta korv och mos till middag, dega ner oss i varsit soffhörn och glo på tv och faktiskt vara nöjda med livet!


Det kommer bli alternativ 2, för gomiddag det kan jag äta med min Fru som jag älskar varje dag hela tiden, nån annan dag när inte alla andra kommer på att dom älskar sina respektive, typ!

Det är ju mysigare och gå och käka och göra en helkväll, när man inte MÅSTE bara för att butikerna och restaurangerna vill sälja mer! Fast present vill jag ha!! Hahahaah!!


Så glad alla   :s dag på er alla!!


 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se