Direktlänk till inlägg 12 februari 2012

Trasigt!

Av Tesen - 12 februari 2012 19:16

Det är så trist när man märker hur nått man alltid har gjort, plötsligt går sönder! Det blir trasigt och känslan kommer förmodligen inte komma tillbaka igen!!

Man har förmodligen sin del i det hela, men tillslut orkar man inte.. Man orkar inte alltid vara tyst, stå åt sidan med vad jag tycker och tänker eller som det har blivit nu, jag orkar inte ens vara trevlig!! För varför ska alltid jag vara det, varför kan man inte få tillbaka nått litet nån jävla gång! Det enda man får höra är hur jävla dum alla andra är, hur fel dom andra tycker och tänker mm, allt detta i volym som inte ens hörselkåpor råder bot på!

Att sen lägga ut en facebookstatus där det står helt klart och tydligt vad man tycker om situationen medans man är mitt i den, utan att öppna sin stora jävla käft och ta en diskussion om allt med dom berörda, är för fan bara patetiskt! Kan man jämt gapa och skrika må man väl för fan kunna ta en jävla fight nån gång!! Jävla lullull!!


Nu är det trasigt och vi får se om det går och laga!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se