Direktlänk till inlägg 25 februari 2012

8.

Av Tesen - 25 februari 2012 21:59

Vecka 8.

1. Prinsessan Estelle har hittat ut till världen!
Ovanligt men ett fint namn. Blivande Drottning Estelle!! Jag tycker det är fränt!
Herman Lindqvist rasade över namnet för att en dag senare säga -Jag ber om ursäkt om jag har sårat Kronprinsessan Viktoria!
Men snälla, vad trodde han, att hon skulle bli översvallade lycklg över att en människa, nära till familjen, ratar hennes barns namn. Jag tror inte det räcker med ett förlåt för att få henne och glömma det..
Och att gnälla över att det är ett ovanligt namn är ju bara befängt, inom loppet av 5 år kommer hälften av alla töser heta Estelle.


2. Sjuk, igen!!
Har inte varit sjuk på över 2 år oxå lyxar jag till det med 2 gånger på samma månad. Va hemma i början av månaden för att jag va risig, vilket gjorde att när jag blev  "döendesjuk" nu, så va det vackert bara och masa sig till jobbet.. Vill ju lixom inte vara hemma hur mycket som helst från jobbet..

Sen att få höra -Gud va du är sjuk mycket. Det lixom är ju bara huuur roligt som helst eftersom jag typ aldrig är sjuk..


3. Obstinat.
Är inne i en period då jag uppfattas som otroligt obstinat. Jag är "tjurig" och "jävlig" mest hela tiden. Eller så är det bara det att jag är så jävla trött på att alltid behöva göra saker som jag anser att jag inte ska/bör/vill/inte mina saker att göra.. Små explsioner blir som ringar på vattnet så snart kommer det en hel jävla tsunami och då gäller det att ha "rätten" på sin sida!! Måste nog ta och ordna upp soppan till veckan..


Ja det va den här vecka det.. Undra vad för spännande som kommer ske till veckan!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se