Direktlänk till inlägg 20 februari 2012

Time flies!!!

Av Tesen - 20 februari 2012 15:46

Nu tickar det, för fort!! Hinner inte riktigt med mig själv, frun, katterna, vännerna, humöret, solen och allt det andra man vill hinna med..

 


Helgen har spenderats med att Frun har rensat och städat allt och jag har stått brevid och varit sur över det mesta! Hon har städat, rensat och sorterat flitigt medans jag har haft en sjuhelvetes humör hela helgen, så jag har bara muttrandes sagt -Släng, samtidigt som jag har druckit kaffe och varit otrevlig!!! Kul tjej jag har varit då.. Typ NÄ!! Duktig tjej frun har varit, typ JA!!   


I lördags så masade vi oss iaf till lilla mamma och fick lite god plankstek till middag! Man har ju en tendens att äta som man aldrig kommer se mat igen när man är där.. Herregud va mätt man bli och herregud va gott det är!
Fina syster med sambo va oxå där. Träffade mitt systerbarn för första gången, dock ligger ju bäbis i säkert förvar i systers mage fram till augusti!!


Surhumöret verkar inte vilja släppa, så ikväll blir det och bädda ner sig i soffan och vara elak och jävlig i min ensamhet, då frun är på jobbet hela kvällen!! Lika bra och passa på och sura ur sig så hon slipper ha en sur fru jämt..

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se