Direktlänk till inlägg 9 februari 2011

Det känns att nått är på gång..

Av Tesen - 9 februari 2011 22:29

.. Typ en förkylning eller så! Känt mig riktigt sliten hela dagen.. Ont i örat, snorig och allmänt gnällig! Vid tretiden idag kom chefen och satt sig brevid mig  med en alvedon och ett glas vatten, men dom snälla orden - Inte din dag idag va? Röksugen, halv risig och gnällig!! Haha! Väldigt snällt sagt!! Hahahaha!!

Snällaste mamma kom och levererade lunch i form av fläskapannkaka som Katten hade gjort. :)

När jag kom hem från jobbet traskade jag till Mona och fick i mig lite middag, sen kom Snällaste Anna och planterade om mina blommor! Tack och lov, så behövde jag bara sköta dammsugaren och vinpåfyllningen!! :D Det där med blommor är inte riktigt min grej när det överstiger mer än vattning!

Nu sitter jag och väntar på Frun som har varit på gala ikväll.. Har inte träffat henne alls idag och det känns väldigt konstigt... :( Nu får hon ta och komma hem till mig!!!!!

Visst är det skönt och vara ensam ibland, men nu är jag ju sjuk och då ska hon ju vara hemma och ta hand om mig!! Haha!!


Puss o Kram


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se