Direktlänk till inlägg 1 juni 2011

Värsta actionen!!

Av Tesen - 1 juni 2011 07:13

Igårkväll åkte vi till A och M och lilla E för lite fika! Sitter där i godan ro och fikar hör ett jäkla mulller ut, tittar ut och inser att himlen har öppnat sig! Efter ett tag så började klockan ticka på, så det va dax och röra sig hemåt!

På med kläderna, sprang i spöregnet till bilen, kastade oss in i lägenheten väldigt frusen efter springturen i regnet. Tänkte slänga mig i en varm och skön dusch. Går in och inser att det finns inget varmvatten!!! Typiskt! Kryper ner tillsammans med världens största grävskopa utanför fönstret. Tydligen grävs det för fjärrvärme, så det va väl därför det inte fanns nått varmvatten... Eftersom jag är så jag är så jäkla nyfiken så måste man ju titta och knäppa kort på dessa stackars människor som står ute i spöregnet och fixar värmen.. Haha!!

 

För övrigt har jag aldrig varit med om ett oväder med så många blixtar som igår.. Hela jäkla Sundsvall sken ju upp i flera timmar... Lite fränt va det iaf, när man väl kommit hem och in!!!


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se