Direktlänk till inlägg 20 juni 2011

Men åhhh...

Av Tesen - 20 juni 2011 22:34

.. vad fel allt blev!! Lite miss i planeringen så jag glömde säga hejdå till Frun imorse, så där påriktigthejdå eftersom hon sover borta inatt... Typiskt!!

Det är ju väldigt trist och inte ha Frun hemma, hon lixom piffar ju upp tillvaron lite!!    Man saknar inte kon förrän båset är tomt, eller, man saknar inte Frun förrän sängen är gigantisk!!!


Kvällen har iaf spenderats med bästa Linnea och en stund med bästa Kajsa med pappa! Lite shopping han jag även med.. Som Frun sa -Man kan inte lämna dig ensam, för då shoppas det hejvilt.. Haha! Fast så illa va det inte.. Kom ju bara hem med ett nytt puder, 2 almanackor och några ögonskuggor.. Hoppsan!!


Nu är det nog dax och försöka ta och knoppa.. Brukar dock inte gå så bra när jag är ensam.. Men men, jag måste ju sova!!


Puss o Gonatt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se