Direktlänk till inlägg 18 februari 2010

Det där med OS, del 3!

Av Tesen - 18 februari 2010 21:25

Det verkar ju bara vara kaos! Katastrofala av/ur/i åkningar, skador, förvirrade funktionärer, bortförklaringar, tårar, elaka svenskar, dödsfall, dumma jävla människor som jobbar åt Svt o intervjuar folk, press, ännu mer tårar!! Jag tror tom jag kan komma på mer saker o skriva om det, men jag orkar inte riktigt tänka!!

Det som sas vid invigningen, av fömodligen nån klok människa, att vi enas i dessa Olympiska spel, tillsammans utan "agg mot varandra" (typ), verkar faktiskt inte stämma alls!! Ju mer jag ser, ju mer jag läser, så verkar det bara vara heta känslor o dumma kommentarer från folk överallt!! Det e ett spel!!! Det e så många onödiga tårar! Jag tycker så synd om dom, dom stackarna som har sitt lands press på sig o sen råkar ha en dålig dag!! Jag lider med dom! O inte nog att dom "sviker" sig själv o hela sitt land (för tydligen har alla dumma jävlar som ligger i soffan o äter chips rätt o tycka o tänka att dom som verkligen sliter, gör fel!!!), så får dom bara fan för det!!

Jag förstår att dom inte "lyckas", för det e inte ett bra OS, det e ett katastrofalt OS!!


Nu har jag spekulerat klart, så nu ska jag sova! Med en stolt känsla att det e folk från mitt land, som gör allt dom kan, orkar o förmår!! Jag tycker dom e duktiga! Så det så!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se