Direktlänk till inlägg 15 februari 2011

1 timme och en kvart!

Av Tesen - 15 februari 2011 08:58

Jag tycker verkligen om mitt jobb!! På riktigt, riktigt mycket! Jag är där jag SKA vara, jag är där det är meningen att jag SKA vara!!

Jag tycker om om komma på morgonen, en kvart för tidigt, just för att jag ska hinna hämta kaffe, kolla igenom dagen, bryta mig in i kassaskåpet, fixa iordning alla papper jag behöver. Jag tycker om och ha den kvarten, innan arbetstid, bara och komma i fas med dagen!

Men sen jag började jobba klockan 10 börjar jag ana oråd... När jag kommer 9:45, då får jag hux flux börja fixa bokningar, svara i telefonen osv, jag får helt enkelt börja jobba (inte morgonpyssla med mitt pyssel)!! Nu är det ju ett eget val av mig att komma en kvart tidigt varje dag!!

Nu har jag bestämt mig att jag ska inte komma tidigt varje dag, ja, jag ska inte komma sent heller (vilket jag ALDRIG har gjort på något arbete), utan jag ska nog komma nån minut i 10 istället..

Om man räknar ihop antalet kvartar det visar sig att jag "bjuder" mitt jobb på, så är vi uppe i 1 timme och 15 min varje vecka!! Det blir 5 timmar på en månad, vilket nästan är en hel arbetsdag för mig, nu när jag gått ner på tid..

Skulle jag kanske kunna gå hem tidigare nån dag är det ju en sak, men nu har vi ju en sorts butik, så jag kan inte gå hem tidigare än klockan 17 varje dag..Så, nu har jag fördrivit lite tid här hemma på morgonen!! Kanske det inte blir den där kvarten idag!!


Puss o Kram 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se