Direktlänk till inlägg 28 februari 2011

Dammtanten bygger om!!

Av Tesen - 28 februari 2011 08:52

Min granne, Dammtanten, har plockat upp renoveringen igen! Den har legat på vänt nu under istiden, men nu verkar Tanten har kört igång igen.

Denna lilla Tant dammar jämt! Jämt! Så fort hon är hemma öppnar hon balkongdörren, för nått över räcket och skakar, alltid. Det är rätt intressant och se, för jag i min vildaste fantasi inte förstå hur man kan damma så mycket som Dammtanten.

Det är allt från väldigt små virkade dukar till, jag tror jag såg en bilmattta igår! Undra nu varför man tar upp en bilmatta till lägenheten... Konstigt!!

Nu är det inte Dammtanten som är ute och dammar nått utan nu är det Byggkillar som slänger plank över balkongräcket!

Man blir ju lite nyfiken vad hon bygger om och om hon har bott i en halvrenoverad lägenhet i några månader..? Kanske måste gå dit och låna lite "socker"

Ska man se fördelen med att Dammtanten är ute och dammar, så är det ju faktiskt bra och ha koll på henne. Är hon inte ute och dammar någon gång per dag, då ringer man polisen, för då har nog nått hänt..


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se