Direktlänk till inlägg 7 januari 2010

Efter att ha..

Av Tesen - 7 januari 2010 20:35

.. halvsovit på soffan av o till i 2 timmar, så e det nog dax o hasa sig till sängen.. Ska bara dravla lite först!!

Idag är första dagen, på den korta vägen som är kvar, till "slutet". Om några månader börjar ett nytt kapitel i mitt liv! Skrämmande, intressant, roligt, nervöst o en smula utvecklande!! Många tankar, många tycken.. Undra vart detta kommer sluta??!! Allt löser sig o det kommer vara så roligt o se vart det slutar, till slut!! Vägen fram kommer vara jobbig men väl där så löser det sig nog!! Jag e full av förhoppning o tillit för framtiden!! En riktigt skön känsla av trygghet, gläje o stabilitet!! Inget kan rucka mig o mina tankar! Framtiden, nu jävlar kommer jag, snart!!


Har varit nikotinfri i snart 5 dygn! Ingen lust eller röksug att prata om!! Dock kom våran vaktmästare förbi på jobbet idag, nyrökt, så det blev ett extra långt andetag brevid honom! Haha!

Nått jag reagerat på är allas kommentarer om smaksinnet o luktsinnet, att det skulle vara nått bra att det kommer tillbaka! Kan inte direkt hålla med om det!! Helt plötsligt så är det inte lika gott o doppa stripsen i dressingen, helt plötsligt så luktar allt så jäkla mycket.. Så för mig som e så otroligt tråkig när det kommer till smaker osv, så innebär det en katastrof att helt plötsligt känna mer smaker o mer lukter!! Fast om man ska se det positiva i det, så kanske jag inte går upp dom där "sluta röka"kilona.. Haha!


Nä, nu ska jag sova!!


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se