Direktlänk till inlägg 8 januari 2010

Slut som artist, på riktigt!!

Av Tesen - 8 januari 2010 06:15

Energin o orken börjar sakta men säkert lämna min kropp på allvar nu!! Vet inte hur många nätter jag har varit mer vaken än sovandes??!! Fattar inte vad det e för fel?? Är det rökningen (eller bristen på den) som gör att jag inte kan sova eller e det nått annat?? Jag har ju inte ens nått som ockuperar min hjärna, så det borde inte vara svårt o sova.. Det jag vet är iaf att jag måste få ordning på det här. Börjar känna av "huvudet" nu!! O det e inte värt o åka på en depression bara för att jag inte kan sova!!

Hur löser jag det här nu då?? Känns lite dumt o ringa till vårdcentralen o säga

-Ge mig sömntabletter, för jag har slutat o röka!!

Haha! Det går ju inte!! Eftersom jag e så jäkla trött är det ju så svårt o tänka fram en lösning på vad som är problemet eller hur jag ska göra nått åt det.. Blir lixom som en ond cirkel!!

Är det nån som har nått bra förslag så lämna gärna en kommentar.. För här e det slut på ideér.. All hjälp mottages varmt!!


Puss o Kram 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se