Direktlänk till inlägg 26 januari 2010

Dagens fundering!!

Av Tesen - 26 januari 2010 06:15

Egentligen borde jag dölja detta inlägg från min Fru, hon e lite avis på Edward.. Haha!!

Jag kan med handen på hjärtat erkänna att, ja, jag är en tönt som läser ungdomsböcker o blir helt fast!!! Det är okej, jag kan ta på mig det!! Haha!

Jag funderar på att köpa Twilightböckerna på engelska o läsa dom, ja exakt samma böcker som jag redan läser/läst. Måste lixom bli en annan grej o läsa dom på engelska. Fast det e väl kanske dumt o när jag precis läst dom på svenska.. Men det borde ju nästa bli samma sak som att se en film på bio o se köpa böckerna, då har man ju lixom redan"läst" dom!! Eller?? Blir lite förvirrad!!

Twilightserien må kanske vara den bästa serie jag läst någon gång! Inte just för innehållet utan för författarens sätt att skriva o formulera känslor! Helt underbart. Då funderar jag på hur mycket av dessa känslor som försvinner i och med översättningen, därför måste jag nog köpa dom på engelska o läsa.. Måste ju bara bli bättre.. Haha!!

Nu gäller det bara o smyga för Frun!! Haha!!


Nu e det dax o Eskimåa lös några timmar!!


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se