Direktlänk till inlägg 22 februari 2010

Allt o lite till...

Av Tesen - 22 februari 2010 16:10

Har huvudet fullt med just, allt o lite till!! Det e en faslig blandning av lägenhetsförsäljning, lägenhetspyssel, jobb, den antågande arbetslösheten, rensning av vinden, tippenkörning, kortknäppning av lägenheten, städning sortering, CV-brev, personligt brev, Trygghetsrådet, familjen, teatern, barnen..

Lite för mycket för min "lilla" hjärna!! Måste nog sätta mig ner o punkta upp vad som ska göras, så jag kan bocka av eftersom.. För som det känns nu tillkommer det bara mer, mer o mer.. Känns lixom som det aldrig går o släppa nått utan det bara tillkommer saker..


Idag bestämde jag mig för o inte träna, dels för att Pjär ska komma o greja lite o sen känns det som mina ben ska gå av.. Det blev lite för mycket Pumpträning förra veckan, så min stackars ben har inte återhämtat sig än! Det e inte träningsvärk utan myrornas krig i dom, så fort jag spänner benen får jag kramp i dom!! Därför får dom vila idag.. Kör ett Pumppass imorrn istället!!


Ikväll blir det teater med Kidsen! Bästaste Kajsa e hemma o är sjuk, så jag kör "solo" ikväll!! Funkar det oxå, för våra Kids e ju så väldigt bra!! Känns skönt o köra med manus nu.. Då behöver man inte tänka så mycket.. Det lixom bara går av bara farten!!


Nu, kaffe!!


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se