Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Nu får det väl ändå räcka??!!

Av Tesen - 23 februari 2010 06:01

Herre jäklar vad det e kallt ute! Dom där 10 metrarna till bilen, är en oändlig stig att vandra varje morgon!! Även fast (min nya, väldigt braiga) kupévärmare står o går, så det e det fortfarande så jäkla kallt att passagerardörren inte går o öppna..

När ska det ta slut?? När räcker det med kyla o snö?? För tydligen ska det komma mer sånt oxå..

Det här jäkla tjatet om den globala uppvärmingen verkar ha missats just precis här, där jag bor!! För inte fan e det varmare, det e snarar kallare!! Det måste verkilgen vända snart.. Annars går jag i idé, för det räcker nu, på riktigt, det räcker!!! Det e inte meningen att man ska behöva snöskor o skoteroveroll när man går 10 meter till bilen, bara för o undvika risken o frysa ihjäl!! Är det nån som provat köra bil med snöskor?? Det går förmodligen inte så bra.. Kanske ska införskaffa mig ett par sånna, så har jag en ursäkt o inte köra nånstans!!

Fast nånstans ska jag vara väldigt tacksam, för min underbara Fru, hon får inte stå på motorvärmaplatsen, bara för jag e gnällig.. Inte för att det gör nån större skillnad, men ändå..


  

*Verkligen, det räcker nu!!!!*

 

Puss o Is

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se