Direktlänk till inlägg 14 januari 2011

Powernap!

Av Tesen - 14 januari 2011 17:59

Att powernappa är det bästa jag vet! Nu sträcker sig mina powernaps lite längre än andras, allt mellan 1 till 4 timmar... Men det är ju sååå skönt!

Nu har jag precis vaknat, skräckslagen, efter en tvåtimmars liten powernap, för nackdelen med powernaps, det är att jag väldigt ofta drömmer mardrömmar..


I alla fall, dagens dröm bestod av en fest på Kvartersteatern som jag smet ifrån, en väldigt sur Monaloo, en väldigt full Fru, en Fröken Burefjord som yrade runt, en GoKajsa med pymme, en parkering med en massa bilar och en traktor, en felparkerad bil, arg grannar och det hela sluta med att nån fyllde sin bil med besin och tände på, av smällen som blev, så började jag att brinna på benet!!

Så, skräckslagen vaknar jag och tror fortfarande att jag brinner på benet, sprätter upp ur sängen med en hjärtinfark nära antågande, hoppar runt lite och klappar mig på benet, i nån form av släckningsförsök!

Inser att jag inte brinner och traskar ut i köket och tänder en cigg!


Så alla spekulerande människor därute, vad betyder dagens dröm??


Nu ska jag spendera resten av kvällen med att försöka få ner hjärtfrekvensen igen, så jag kan andas normalt!!


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se