Direktlänk till inlägg 18 januari 2011

Jag har gömt mig..

Av Tesen - 18 januari 2011 13:53

.. längst in i köket på jobbet.. Har lunch nu och jag har konstaterat att det blir så dyrt och springa på stan varje dag, dessutom kan jag inte sitta ute i receptionen och ha lunch, för då väller det alltid in en massa folk..

Så idag tänkte jag till!!!

Jag bröt mig in i vårat kassaskåp, kidnappade en dator, parkerade mig längst in i köket med datorn! Så nu har jag en väldigt lugn och skön lunchrast :)

Man får inte vara dum..


Konstaterar precis nu att jag måste nog tjata till mig en bärbar i receptionen.. Dom är ju så mycket bättre och jobba med.. Skulle jag (mot förmodan) ramla av stolen i receptionen, då skulle jag strypas av alla kablar.. Det är en hel djungel under skrivbordet. Det tar mig nästan 15 min varje dag jag ska gå hem och trassla lös fötterna under bordet, så jag kan gå hem.. Haha!!

Jag har storslagna planer jag :) Nu gäller det bara och få chefer med på det hela!


Nä, nu ska jag nog springa till grannen och störa henne lite :)


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se