Direktlänk till inlägg 20 januari 2011

Guldbrev!

Av Tesen - 20 januari 2011 08:22

Nått som stör mig, det är Guldbrev.se´s reklam.

Ni vet -Programmet sponsras av Guldbrev.se, osså börjar programmet (hittar ingen liten videosnutt jag kan lägga in)!

Det som stör mig, det är att det faktiskt är smygreklam för IKEA! Det är ju en Malmbyrå från IKEA den poppar upp ur, den där skylten!! Är inte det lite falsk markandsföring? Det kanske finns folk som tror man får en byrå med på köpet lixom.. Nä riktigt så dum tror jag inte folk är, men jag tycker det ser väldigt konstigt ut att ha en så pass välkänd vara i en reklam, när reklamen inte har nått med den varan att göra!!


Kanske ska ta mig en lång funderare om det kanske inte är dax och börja sova på nätterna istället för att störa mig på reklamer... Hmmm, ja det vore nog en idé!! Haha!


Puss o Kram

 
ANNONS
 
sälja guld

sälja guld

9 mars 2011 21:45

Är det detta bolag du syftar till?

http://www.guld365.se/salja_guld

 
Ingen bild

Ann Christin

30 mars 2011 11:50

Hej

Jag valde att sälja mitt guld till Guldbrev. Guldet var 18K guld och vägde 11 gram. Enligt Guldbrevs hemsida så betalar de 170 kr/g för 18K guld. Guldbrev mottog mitt guld och värderade det till endast till 1485:-. Jag kontaktade guldbrev som då sa att 170 kr/g endast gäller ifall man skickar paketet dagen efter man beställt det. Detta var dock omöjligt för mig då jag mottog paketet 2 dagar efter jag beställt paketet. Det andra var att de tog en värderingsavgift 15/g eller minst 75 kr. Jag begärde genast att de skulle skicka tillbaka mitt guld till mig då jag anser mig blivit lurad. Vill varna alla att inte använda detta företag eftersom det utger sig som att de betalar bra men i själva verket betalar de mycket sämre än de flesta. Tycker också att Guldbrev tydligare ska informera kunderna om denna snabbhetskampanj som de kallar det och deras avgifter.

 
Amanda

Amanda

31 mars 2011 14:14

Hej!

Vi tycker att ovanstående kommentar, som spridits över många bloggar, är mycket märklig. För det första har vi ej värderat något guld-ärende till 1485kr sedan snabbhetskampanjen startades och inte heller returnerat något till någon kund med namnet Ann Christin.

Snabbhetskampanjen kan man läsa mer om på hemsidan, där villkoren tydligt står. Känner man sig ändå osäker eller har några som helst frågor är man alltid varmt välkommen att höra av sig till oss på kundtjänsten!

Det stämmer att vi har en värderingsavgift, denna står det om i avtalet som alla kunder skriver under och skickar in med sitt guld. Vi kan bara beklaga om någon känner sig lurad. Detta är självklart inte vår mening, vi har och skulle aldrig medvetet lura någon!

Med Vänlig Hälsning
Amanda, Guldbrev, 08 - 12 00 28 00

http://www.guldbrev.se

 
Jon

Jon

19 april 2011 09:04

Hej,

Ja det verkar som att någon försöker sabotera för er, googlade "guldbrev ann-christin" och hittade exakt samma kommentar på nästan alla bloggar som skrivit om er.. Tråkigt för er, men så länge era kunder är nöjda så lär det knappast vara ett problem..

http://www.guldpris.se

 
Ingen bild

Johanna

20 mars 2012 10:50

Jag förstår dig verkligen Ann Christin. De fortsätter lura folk. Till mig hörde de inte av sig utan bara skickade en avi på beloppet de värderade guldet till. De säger att de fått fel mailadress vilket kan vara riktigt, men mitt mob nr stämde mycket bra vilket de inte hörde av sig på. I deras avtal står det att när kunden och Guldbrev kommit till en överenskommelse om pris ska de skicka pengar.

Jag rekommenderar att ni inte använder detta företag men om ni vill göra det ändå,- lusläs deras avtal. Men om ni blir lurade finns det inte så mycket att göra ändå.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se