Senaste inläggen

Av Tesen - 16 februari 2012 10:31

Efter dom senaste dagarnas diskussioner så snodde min kamrat ihop en tröja!!   


 


Tyckte den va fantstiskt rolig!!
Synd bara att den är så jäkla dyr!

Av Tesen - 16 februari 2012 07:10

Diskussionen handlade väl kanske inte så mycket om att Danny uttrycker sig "illa"! Det gäller ett ganska generellt sätt att uttrycka sig som

-Nä, jag är inte homofob, för jag känner en bög.

 Det kan man ju likna med att uttrycka sig med att säga

-Nä, jag är inte rasist, för jag känner en mörkhyad!

Och jag tycker inte riktigt det låter okej...

Inte och använda uttrycket "sånna som dig" heller!!!


Som en vän skrev igår:
"Ja, jag är nog själv skyldig till att använda liknande uttryck för att påskina att jag inte har något problem HBT. Men det är ju som du mycket riktigt pekar ut att förringa mina vänner ner till en sexualitet. Precis som du säger så är ju mina vänner just mina vänner på grund av en hel skvadron anledningar och den sexuella läggningen är inte ens med på den listan. Så varför lista dom som ett alibi på att man minsann inte är homofob...
Fick mig att fundera över hur jag uttrycker mig i allafall så tycker det var ett riktigt bra inlägg :)"


Och det är väl det jag försökte komma fram till, sen blev Danny en "kanal" att få fram det!! Jag tror säkert att han är en väldigt bra människa, så detta är inget personligt mot honom!!

Jag tycker det är väldigt bra för honom "att komma på bättre tankar", för han hade inte haft ett roligt liv och vara med killar om han inte är bög!


Är vi nöjd nu?

Av Tesen - 15 februari 2012 14:09

Fick denna kommentaren på blogginlägget från igår:


"Från Filippa

Att tro att Danny av alla skulle vara homofob!!!!!!!

Såklart känner du inte killen ett jäävla förbannat dugg/eller vet ett jävla piss om honom.

Men sånna som du gillar bara att hitta nåt att klaga på och för att han råkar vara en flickidol!

Ska be att få tala om att han är så långt från homofob man kan komma!

Detta kan killarna på t.ex Wonk och andra gayklubbar intyga."


Ja, det är väl tur att SÅNNA SOM JAG gillar och hitta på saker!!

Av Tesen - 14 februari 2012 10:50

Danny (han den där lilla pojken som tror att han är jättebra på och sjunga och dansa) hade en intervju hos Malou igår. Läs Aftonbladets artikel (och jag vet att det stämmer för jag såg intervjun)!

Folk får tycka och tänka precis som dom vill men att släta över sitt uttalande med att säga

-Givetvis har jag ingenting emot homosexuella. Jag har hur många gaykompisar som helst.

Ger mig funderingen, är han kompis med folk för att dom är en gnutta homo eller är han kompis med dom för att dom är fina, bra människor?

Jag brukar oftas lära känna människor och visar dom sig sen vara lite homo, så gör väl inte det nått.

Vem vet, jag kanske är en sån där "gaykompis" som folk brukar ursäkta sig med!

Av Tesen - 14 februari 2012 09:16

Alla hjärtans dag!   

Den kommer jag iaf ihåg, jag som är så urusel på och komma ihåg datum... Man kanske göra kommersiella dagar av "mina" dagar, så jag kommer ihåg förlovnings och vigseldatum.. Haha!!

Jag har till och med köpt present till Frun! Inte illa för och vara jag!!


Så vad blir det för romatiskt ikväll då?

1. Vi kommer göra en sjurätters middag, sitta och titta varandra djup in ögonen, bara ägna oss åt varandra hela kvällen, titta på bilder och tänka vilket underbart liv vi har, säga att vi älskar varndra typ HELA tiden.

2. Vi kommer vi äta korv och mos till middag, dega ner oss i varsit soffhörn och glo på tv och faktiskt vara nöjda med livet!


Det kommer bli alternativ 2, för gomiddag det kan jag äta med min Fru som jag älskar varje dag hela tiden, nån annan dag när inte alla andra kommer på att dom älskar sina respektive, typ!

Det är ju mysigare och gå och käka och göra en helkväll, när man inte MÅSTE bara för att butikerna och restaurangerna vill sälja mer! Fast present vill jag ha!! Hahahaah!!


Så glad alla   :s dag på er alla!!


 

Av Tesen - 12 februari 2012 19:16

Det är så trist när man märker hur nått man alltid har gjort, plötsligt går sönder! Det blir trasigt och känslan kommer förmodligen inte komma tillbaka igen!!

Man har förmodligen sin del i det hela, men tillslut orkar man inte.. Man orkar inte alltid vara tyst, stå åt sidan med vad jag tycker och tänker eller som det har blivit nu, jag orkar inte ens vara trevlig!! För varför ska alltid jag vara det, varför kan man inte få tillbaka nått litet nån jävla gång! Det enda man får höra är hur jävla dum alla andra är, hur fel dom andra tycker och tänker mm, allt detta i volym som inte ens hörselkåpor råder bot på!

Att sen lägga ut en facebookstatus där det står helt klart och tydligt vad man tycker om situationen medans man är mitt i den, utan att öppna sin stora jävla käft och ta en diskussion om allt med dom berörda, är för fan bara patetiskt! Kan man jämt gapa och skrika må man väl för fan kunna ta en jävla fight nån gång!! Jävla lullull!!


Nu är det trasigt och vi får se om det går och laga!!

Av Tesen - 10 februari 2012 16:13

Ikväll finns jag inte! Jag är borta!
Hade tänkt och sova eller bada, men sen kom Sara in och jag fick dra lott och där stog det att jag skulle göra NÅTT ANNAT, så jag gör väl det då!   Så ikväll trollar jag bort mig från jordens yta och laddar inför en helg med massa gosaker inplanerade!


Så hokus pokus fillijokus, POFF, borta!!   

Av Tesen - 9 februari 2012 10:41

Ja, på riktigt så är jag en väldigt ond människa! Riktigt elak.

Eller egentligen så tycker inte jag det, men min Fru!!

Visst, jag kan väl erkänna att jag uttrycker mig lite plumt och onödigt "hårt", men jag blir så trött ibland.

Jag skulle så väldigt gärna skriva ut en diskussion jag och Frun hade igår, men det är nog så att jag blir fullkomligt lynchad om jag skriver det och eftersom jag inte orkar tjafsa så göra jag det inte..


MEN är det inte lite så att nu för tiden hittar alla på allt möjligt jävla skit och visar för "klena" svenskar på TV? Nu kallar jag inte min Fru "klen", men hon är en såndär fantastiskt godtrogen människa som lixom tror på allt hon ser! Vilket för övrigt är en helt fenomenal gåva, att inte lyckas bli förstörd och bitter av samhället, som typ mig. Så när hon ser, det hon ser, så ser hon nått underbart, stärkande och utmanande. Och jag, jag ser, att den snyftigaste av alla på castingen fick komma med i programmet, dom har säkert klämt ur den där nån extra tår för att göra bättre TV, undra hur mycket dom får för att vara med och hur många jälva program ska den där människan vara med i efter att programmet är slut?


Kan det inte lixom ta och göras nått bra på TV:n?

Skippa dessa jävla matprogram som går överallt hela tiden och inte gör nån nytta alls för man har ingen aning om att det ens fanns en krydda som hette så därför kommer jag aldrig laga den maten.

Eller alla dessa modellprogram om männsikor som aldrig ens får äta för dom måste vara så där jävla smal som ingen människa ens kan vara utan av att gå på mitten när det blåser.

Eller dessa såpor om rika kärringar som dänger sina ungar, grisiga skilsmässor, för mycket pengar och för mycket fritid..


Så, nu är jag färdiggnälld för idag! Tror jag!


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se