Direktlänk till inlägg 27 januari 2011

Akutsug!

Av Tesen - 27 januari 2011 18:42

När det kommer ett akutsug är det bara och inse fakta, det lägger sig inte förrän man fått det man vill!!

Som igårkväll, nerbäddad i sängen, kommer jag på att jag bara måste ha korv och potatismos! Så det va ju bara helt sonika och äta det idag då, efter en liten panikhandling på Time!! Tur att Time finns. Den butiken har räddat mitt liv många gånger!! Allra helst när det kommer till kaffemjölken :)

Nu är ju inte korv och potatismos det "värsta" man kan bli sugen på.. När jag va i mina övre tonår (vilket alltså nu va vääääldigt längesen) lastade jag upp rödbetter och sill på samma tallrik och sedan bara skovlade i mig, helt maniskt!! Vilken jäkla kombo med grejer... Usch och fy!! Men gott va det, då!! Haha!


Frun har meddelat att det blir Lie to me klockan 19:00 ikväll, så nu är det väl bara och förbereda en kväll i soffan!! Lövley! Undra bara hur länge jag lyckas hålla mig vaken....?


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se