Direktlänk till inlägg 15 januari 2012

Teknikens under!

Av Tesen - 15 januari 2012 21:42

Efter kalaset hos mamma idag så gjorde jag en chansning och åkte på Birsta för och lämna igen mina trasiga vinterskor. Eftersom det va en hippsomhappresa så hade jag ju natrurligtvis inte med mig kvittot, men jag tänkte ge det ett försök i alla fall!! Garderade mig med att ta med mig Moster Mona som skydd om dom skulle onda på mig.. Haha!!

Iaf så började vi fundera i bilen på väg till Birsta när jag köpte dom, så kom vi på att jag skrev det på facebook.

Så då gick jag in på facebook, letade mig fram till oktober då jag köpte dom, följde länken till bloggen och insåg att jag köpte dom den 25 oktober.

Väl framme går vi fram till kassan och lägger upp skorna och säger att jag inte har nått kvitto kvar, varpå tjejen i kassan säger att då får du lämna tillbaka dom men till priset dom rear ut dom nu OM jag inte har ett kontoutdrag med mig. Efter en liten snabb snilleblixt kommer jag på att jag har ju för tusan en Swedbankapp på mobilen, så jag knappade helt enkelt fram den 25 oktober och mycke riktigt där stog den Din Sko och summan. Tjejen okejade det och jag gick nöjd och glad ut från Din Sko med 2 par nya skor samt 201 kronor i handen!!    

Vad gjorde man innan smartphonen fanns!! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

15 januari 2012 21:58

I kombination med en hjärna är det kanon! Inte lika smart då den ska ersätta hjärnan....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se