Alla inlägg den 23 januari 2012

Av Tesen - 23 januari 2012 20:11

Ja livet alltså, det är skittråkigt!! Hur tråkiga kan man bli? Hur trist är ni då? Men åhh ni vill ju aldrig göra nått!!

Så ser folk på oss nu för tiden! Toktrista gamla jävla kärringar! Men åhhh vad skönt det är! Inga måsten, inga baksidagar, ingen ångest utan bara livet!

När man bestämmer sig för att sluta drcka, då blir man ganska trista. Det är inte så mycket man kommer sig för att göra..

Det finns ju hur mycket som helst man kan göra men vi har lixom inte riktigt kommit på hur man ska göra med en helg när man inte är full på lördagkväll och bakis med ångest hela söndagen!! Men vi lär oss! Eller jag lär mig, för frun hon är ju alltid full med äventyr!

Man kanske ska ta och åka runt till folk och bjuda in sig på kaffe/te och spela spel? Ja det kanske är så man umgås när man inte dricker längre!

Det låter som en liten lätt alkisvarning på livet vi hade förut och nånstans så är det nog så.. Kan nog räkna på en hand hur många helger som har varit alkoholfri dom senaste åren. Nu har vi inte alltid supti oss asplakat och spytt bakom husknutar, utan bara det där "nuärdethelg"glaset med vin på fredagkvällen! 


Ja ja nogdravlat om att vi är så jävla präktiga!!

Nån som bjur på kaffe nått till helgen? 

Ovido - Quiz & Flashcards