Alla inlägg den 15 januari 2012

Av Tesen - 15 januari 2012 21:42

Efter kalaset hos mamma idag så gjorde jag en chansning och åkte på Birsta för och lämna igen mina trasiga vinterskor. Eftersom det va en hippsomhappresa så hade jag ju natrurligtvis inte med mig kvittot, men jag tänkte ge det ett försök i alla fall!! Garderade mig med att ta med mig Moster Mona som skydd om dom skulle onda på mig.. Haha!!

Iaf så började vi fundera i bilen på väg till Birsta när jag köpte dom, så kom vi på att jag skrev det på facebook.

Så då gick jag in på facebook, letade mig fram till oktober då jag köpte dom, följde länken till bloggen och insåg att jag köpte dom den 25 oktober.

Väl framme går vi fram till kassan och lägger upp skorna och säger att jag inte har nått kvitto kvar, varpå tjejen i kassan säger att då får du lämna tillbaka dom men till priset dom rear ut dom nu OM jag inte har ett kontoutdrag med mig. Efter en liten snabb snilleblixt kommer jag på att jag har ju för tusan en Swedbankapp på mobilen, så jag knappade helt enkelt fram den 25 oktober och mycke riktigt där stog den Din Sko och summan. Tjejen okejade det och jag gick nöjd och glad ut från Din Sko med 2 par nya skor samt 201 kronor i handen!!    

Vad gjorde man innan smartphonen fanns!! 

Ovido - Quiz & Flashcards