Alla inlägg den 14 januari 2012

Av Tesen - 14 januari 2012 20:25

Blir helt jävla vansinnig!!! Nån av dom satans grannarna, nä, inte den som snarkar, inte den som som klampar runt i inneskor jämt, inte dom med små barn och hundar, utan det är en ny jävel, som har fått/köpt nått nytt ljudsystem!!

Det bara dånar i hela vardagsrummet.

Förra helgen dånade tills vi fick nog och gick och la oss klockan ett. Man ska väl för fan inte behöva stänga in sig i sovrummet för att man ska höra vad dom säger på tvn i samma rum??

Det bara dånar i hela huset och det är inte ens i vår trappugång den spelande grannen bor!! 


Jag må låta som en gnällig jävla kärring men nu får det fan räcka! Vi har bott här i snart 2 år och inte en enda kväll/natt har jag fått "vara ifred"!! Det är alltid nått ljud, från nån granne som hörs.
När grannen brevid sitter i sitt vardagsrum och pratar i telefonen, vilket hon gör varje kväll, så är det nästan så jag hör vad människan i andra sidan luren säger!!


SÅ.JÄVLA.TRÖTT


Sen är det ju inte bara det att vi hör grannarna, utan man tassar ju ständigt på tårna för att eftersom jag hör dom, så hör dom mig!

Man törs ju för fan inte ens fisa i sitt eget hem!

Visst kan väl vi skita i att grannarna hör oss, men det funkar inte så. Jag är uppväxt med att "inte störa, inte vara i vägen, inte vara otrevlig" mm, så det sitter i ryggraden och går inte och få bort!

Jag får magkatarr för att grannarna kan höra vad jag gör!!  


Kommer aldrig någonsin bo granne med mer än en granjävel när jag flyttar!! 

Av Tesen - 14 januari 2012 17:04

Idag va det dax och pälsa på sig en massa kläder och åka ut till Berga för lite korvgrillning och mys!!

En helt fabulöst mysig dag med många skratt och mycket glädje    


                                     


Mysigt värre!! 

Ovido - Quiz & Flashcards