Direktlänk till inlägg 22 januari 2012

Osocialiteten har fått ett nytt ansikte!

Av Tesen - 22 januari 2012 17:28

Det här med att sluta röka är ju lixom inte min grej, det här med att börja röka är jag mycket bättre på!!

Iaf så rökte jag min sista cigg på väg hem från jobbet i fredags. Sedan dess har jag spenderat helgen med min lilla dator i knät, hörlurar på huvudet och Big Bang Theory!! Har lyckats blåsa av 2 och en halv säsong sedan i fredags.

Frun har aktat sig så pass hon bara har kunnat och vi har faktiskt gått slutarökakonfliktfritt hela helgen! Tog en liten paus och återkom till livet fram och tillbaka nu för och handla upp lite inför veckan. Men nu är jag tillbaka i soffan i min lilla bubbla!!

Nu ska resten av helgen fortsätta spenderas i det fullkomligt osocialhetens tecken, fast jag väljer att se det som att det blit konfliktfritt istället!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se