Direktlänk till inlägg 23 januari 2012

Men åhhhh vad tråkigt!!!

Av Tesen - 23 januari 2012 20:11

Ja livet alltså, det är skittråkigt!! Hur tråkiga kan man bli? Hur trist är ni då? Men åhh ni vill ju aldrig göra nått!!

Så ser folk på oss nu för tiden! Toktrista gamla jävla kärringar! Men åhhh vad skönt det är! Inga måsten, inga baksidagar, ingen ångest utan bara livet!

När man bestämmer sig för att sluta drcka, då blir man ganska trista. Det är inte så mycket man kommer sig för att göra..

Det finns ju hur mycket som helst man kan göra men vi har lixom inte riktigt kommit på hur man ska göra med en helg när man inte är full på lördagkväll och bakis med ångest hela söndagen!! Men vi lär oss! Eller jag lär mig, för frun hon är ju alltid full med äventyr!

Man kanske ska ta och åka runt till folk och bjuda in sig på kaffe/te och spela spel? Ja det kanske är så man umgås när man inte dricker längre!

Det låter som en liten lätt alkisvarning på livet vi hade förut och nånstans så är det nog så.. Kan nog räkna på en hand hur många helger som har varit alkoholfri dom senaste åren. Nu har vi inte alltid supti oss asplakat och spytt bakom husknutar, utan bara det där "nuärdethelg"glaset med vin på fredagkvällen! 


Ja ja nogdravlat om att vi är så jävla präktiga!!

Nån som bjur på kaffe nått till helgen? 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

24 januari 2012 08:50

Här finns alltid kaffe! =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se