Direktlänk till inlägg 25 april 2009

Hasat!

Av Tesen - 25 april 2009 14:39

Har precis kommit in efter att ha hasat mig runt kvarteret en timme. Mamma va snäll o kom in till stan o rastade (jag måste ju röra på mig) mig ett tag. Skönt o komma ut o gå lite, eller ja man kan väl inte kalla det för gå, utan det blir mer stöpplande, hasande o smygande framåt! Skönt att jag iaf kan gå utan att det gör fruktansvärt ont. Det e värre när jag ska få på mig kläder, gå på toa, lägga mig ner, eller ta mig upp.. det funkar inte riktigt att börja sig varken framåt eller bakåt eller åt sidorna för den delen heller.

Känns inte helt okej att behöva ha hjälp för att ta sig i badkaret för att kunna duscha eller ta på sig byxorna eller strumporna heller för den delen. Känns inte alls okej o inte kunna "ta hand" om mig själv. När "huggen" kommer bara svartnar det för ögonen o jag håller på o svimma, känns som jag "tappar" benen o dom bara viker sig.. Smärtan lättar inte, den börjar inte ens ge med sig lite. Jag fattar inte att det kan göra så här ont.


Tack Sälen för att du ställer upp, hjälper mig o för att du står ut med mitt jäkla gnäll o mitt dåliga humör.. Du är guld värd (även fast det inte verkar så mellan tabletterna)!!!


Aj o Aj

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sälen

25 april 2009 18:24

Du vet att jag gör allt för dig! Puss puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se