Direktlänk till inlägg 14 januari 2012

En vansinnig kärring, är fan inget och leka med!!!

Av Tesen - 14 januari 2012 20:25

Blir helt jävla vansinnig!!! Nån av dom satans grannarna, nä, inte den som snarkar, inte den som som klampar runt i inneskor jämt, inte dom med små barn och hundar, utan det är en ny jävel, som har fått/köpt nått nytt ljudsystem!!

Det bara dånar i hela vardagsrummet.

Förra helgen dånade tills vi fick nog och gick och la oss klockan ett. Man ska väl för fan inte behöva stänga in sig i sovrummet för att man ska höra vad dom säger på tvn i samma rum??

Det bara dånar i hela huset och det är inte ens i vår trappugång den spelande grannen bor!! 


Jag må låta som en gnällig jävla kärring men nu får det fan räcka! Vi har bott här i snart 2 år och inte en enda kväll/natt har jag fått "vara ifred"!! Det är alltid nått ljud, från nån granne som hörs.
När grannen brevid sitter i sitt vardagsrum och pratar i telefonen, vilket hon gör varje kväll, så är det nästan så jag hör vad människan i andra sidan luren säger!!


SÅ.JÄVLA.TRÖTT


Sen är det ju inte bara det att vi hör grannarna, utan man tassar ju ständigt på tårna för att eftersom jag hör dom, så hör dom mig!

Man törs ju för fan inte ens fisa i sitt eget hem!

Visst kan väl vi skita i att grannarna hör oss, men det funkar inte så. Jag är uppväxt med att "inte störa, inte vara i vägen, inte vara otrevlig" mm, så det sitter i ryggraden och går inte och få bort!

Jag får magkatarr för att grannarna kan höra vad jag gör!!  


Kommer aldrig någonsin bo granne med mer än en granjävel när jag flyttar!! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se